Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Ενημερωτικές δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ για την ελονοσία μετά και το κρούσμα στο Μεσολόγγι

Ενημερωτικές δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ για την ελονοσία μετά και το κρούσμα στο Μεσολόγγι

elonosia249Σε επιπρόσθετες ενημερωτικές δράσεις προχωρά το ΚΕΕΛΠΝΟ στην Αιτωλοακαρνανία, μετά και το επιβεβαιωμένο, αρχές Αυγούστου, κρούσμα ελονοσίας σε αλλοδαπό με ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης στο Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.
Ειδικότερα, το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές δημόσιας υγείας και τις αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης, συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης της ελονοσίας στην περιοχή, που περιλαμβάνουν δράσεις ενημέρωσης επαγγελματιών υγείας και κοινού.
Συγκεκριμένα, έχουν οργανωθεί και θα υλοποιηθούν οι παρακάτω επιπρόσθετες δράσεις ενημέρωσης , τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017:
1. Ενημέρωση του κοινού για την ελονοσία και τα μέτρα πρόληψης, στο Μεσολόγγι: Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, έχουν οργανώσει συνάντηση ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 (και ώρα 19.00) στο Διοικητήριο Μεσολογγίου (παρακαλούμε βρείτε συνημμένη προτεινόμενη πρόσκληση για το κοινό).
2. Ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας της περιοχής, στο Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας, Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου: Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. θα πραγματοποιήσεις συνάντηση ενημέρωσης για την ελονοσία των επαγγελματιών υγείας, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στο Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 (και ώρα 13.00).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.