Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Δραστηριότητες του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Δυτική Ελλάδα

Δραστηριότητες του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Δυτική Ελλάδα

Δραστηριότητες της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, των υποψήφιων Ευρωβουλευτών του Κόμματος και των υποψηφίων Περιφερειακών και Δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Δευτέρα 15 Απριλίου

ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ:

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, θα μιλήσει στην «Εύα» της Παραλίας Πατρών, έξω από τις εργατικές κατοικίες, στις 8:30μμ. Θα χαιρετίσουν οι  υποψήφιες  δημοτικές σύμβουλοι  Λαμπρινή Αναγνώστου και Ιουλία Γιαννιτσοπούλου.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Σπαρτινός, θα μιλήσει στο καφενείο «Το στέκι της Αρόης», στην Αρόη Πατρών, στις 7:30μμ. Θα χαιρετίσει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος  Πατρέων Φωτεινή Συριώτη.

Στην Πάτρα, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Γραμματέα του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ Ιφιγένεια Αθανασούλα, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στα Προσφυγικά, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Προσφυγικών, με επικεφαλής τη Γραμματέα της και μέλος της ΤΕ Αχαΐας Βάσια Κωνσταντοπούλου, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην περιοχή Ζαβλανίου, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Θανάση Πάνο, μέλος του ΤΓ Αχαΐας, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Νοτίου Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Γραμματέα της και μέλος της ΤΕ Αχαΐας Τάκη Αλεξανδρόπουλο, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην Άνω Πόλη, στην οδό Γερμανού, στις 7:30μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Άνω Πόλης, με επικεφαλής το Βαγγέλη Καράμπαλη, Γραμματέα του Εργατικού Τομέα Πάτρας της ΚΝΕ, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στο Ρίο, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ρίου, με επικεφαλής το Γραμματέα της Βασίλη Μανιάτη, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ:

Στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στις 8μμ, θα γίνει εκδήλωση με θέμα: «Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, ανάγκη του λαού και της νεολαίας, δικαίωμα και όχι πολυτέλεια για λίγους». Θα μιλήσουν: ο Τάκης Πετρόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, προπονητής καλαθοσφαίρισης, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  Αιτ/νίας, πρώην διεθνής διαιτητής και ο Δημήτρης Δήμας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, μέλος της ΤΕ Αιτ/νιας του ΚΚΕ.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ:

Στον Πύργο, στις 7μμ, στη συνοικία της Δεξαμενής θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Δυτικού Πύργου, με επικεφαλής τη Γραμματέα της και υποψήφια δημοτική σύμβουλο, Ευγενία Αραπακοπούλου, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ:

Στις 7μμ σε Κοιλιωμένο και Άγιο Λέοντα, θα περιοδεύσει η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού, συνοδευόμενη από υποψήφιους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους.

Στις 7μμ στα Γερακαρία, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ανατολικής Ζακύνθου, με επικεφαλής το Διονύση Στεργιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Τρίτη 16 Απριλίου

ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ:

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, θα μιλήσει στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Πάτρας, στις 9:30πμ.

Στην Πάτρα, σε αίθουσα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, στις 8μμ, θα γίνει σύσκεψη για τον πολιτισμό. Θα μιλήσει ο  υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και θα γίνουν σύντομες παρεμβάσεις.

Στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Διονύση Κλάδη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδα του ΚΚΕ, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην οδός Ιωνίας των Προσφυγικών, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Προσφυγικών, με επικεφαλής τη Γραμματέα της και μέλος της ΤΕ Αχαΐας Βάσια Κωνσταντοπούλου, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην περιοχή Μποζαϊτίκων, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Κατερίνα Σίμου, μέλος του ΤΓ Αχαϊας, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην Άνω Πόλη, στην οδό Γούναρη και στην πλατεία Ομονοίας, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Άνω Πόλης, με επικεφαλής τη Λυδία Καραθανασοπούλου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΤΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην οδό 12ου  Συντάγματος και στα Σύνορα, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ανατολικού Διαμερίσματος, με επικεφαλής το Σπύρο Μπέτση, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους

Στην Πάτρα, στην Οβρυά, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Παραλίας-Βραχνεϊκων-Μεσσάτιδας, με επικεφαλής το στέλεχος του ΚΚΕ Πέρσα Βασιλικοπούλου, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στον Άγιο Γεώργιο του Ρίου, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ρίου, με επικεφαλής το Γραμματέα της Βασίλη Μανιάτη, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ:

Στο Αγρίνιο, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος,  μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, περιοδεύει στις 7πμ στον ΟΤΕ και στις 8πμ στη ΔΕΗ.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ:

Στον Πύργο, στις 7μμ, στη συνοικία της Δεξαμενής θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Δυτικού Πύργου, με επικεφαλής τη Γραμματέα της και υποψήφια δημοτική σύμβουλο, Ευγενία Αραπακοπούλου, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στα χωριά Πανόπουλο και Αντρόνι στις 7:30μμ θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Αρχαίας Ολυμπίας, με επικεφαλής το Γραμματέα της και υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Τζαβάρα μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, θα περιοδεύσει στα χωριό Αρετή στις 8:30μμ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Μοσχονά.

Η ΚΟΒ Αμαλιάδας στις 11:00 π.μ. θα περιοδεύσει στις δημοτικές υπηρεσίες και δομές με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο και μέλος της Τ.Ε. Ηλείας Άγγελο Κολόσακα μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Πηνειού θα περιοδεύσει στις 8:30 μ.μ. στο Παλιοχώρι με επικεφαλής τον Αλέξη Τσαουσάκη, υποψήφιο δήμαρχο. Θα συνοδεύεται από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ:

Στις 9πμ, στη Ζάκυνθο, στο ΙΚΑ και την παραλιακή οδό, θα περιοδεύσουν η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Φώτης Κόκλας.

Στις 8μμ στη Μέσω Βολίμα, σε συγκέντρωση στο κοινοτικό γραφείο, θα μιλήσουν η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού και ο υποψήφιος Δήμαρχος και μέλος της ΤΕ Ζακύνθου Φώτης Κόκλας.

Στις 9μμ στον Άγιο Κήρυκα θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ανατολικής Ζακύνθου, με επικεφαλής το Γραμματέα της και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, Παύλο Στράνη, μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς και Δημοτικούς συμβούλους.

Τετάρτη 17 Απριλίου

ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ:

Στις 10πμ, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Πατρέων, με επικεφαλής την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Τασία Τογιοπούλου, θα περιοδεύσει στο διοικητικό εφετείο (Ρήγα Φεραίου και Γούναρη) και στις υπηρεσίες της Δικαιοσύνης στην πόλη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Καραθανασόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συμμετέχουν στη σύσκεψη των ετεροδημοτών της Πάτρας, στην Αθήνα, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Λογιστών, Κάνιγγος 27, 5ος όροφος και ώρα 7μμ.

Στην Πάτρα, στο Γηροκομειό, στην ψησταριά Καλατζής, στις 7:30μμ, θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πατρέων. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τάκης Πετρόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Τερζής.

Στην Πάτρα, στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα, στις 7:30μμ, στο καφενείο «Μητσάκος»,  θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μελάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων και μέλος του ΤΓ Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Φώτης Μπάρλος και Ηλίας Γεωργακόπουλος.

Στην Πάτρα, στην περιοχή Ανθούπολης, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Γραμματέα της και μέλος της ΤΕ Αχαΐας Λούλα Μπαρμπούτση, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην οδό Γούναρη και στην πλατεία Μαρούδα, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ   Προσφυγικών, με επικεφαλής τη Γραμματέα της και μέλος της ΤΕ Αχαΐας  Βάσια Κωνσταντοπούλου, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην πλατεία Όλγας, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Γραμματέα της και μέλος της ΤΕ Αχαΐας Δήμητρα Κωστοπούλου, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην Παραλία στον Κόκκινο Μύλο, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Παραλίας-Βραχνέϊκων-Μεσσάτιδας, με επικεφαλής το Λάμπη Πουλιάση στέλεχος του ΚΚΕ, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στο Ακταίο του Ρίου, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ρίου, με επικεφαλής το Γραμματέα της Βασίλη Μανιάτη, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους

Στην Πάτρα, στην Άνω Πόλη, στην περιοχή του Κάστρου, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Άνω Πόλης, με επικεφαλής την Ελένη Παπάλου, Γραμματέα της ΚΟΒ, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ:

Στο Αγρίνιο, στη συνοικία Αγίου Δημητρίου, στις 8μμ, σε συγκέντρωση θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος Δήμαρχος και μέλος του ΤΓ Αιτ/νίας. Θα χαιρετίσει ο Μιχάλης Κατσιγιάννης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος,  μέλος της ΤΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ:

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στις 8:30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο χωριό Άγιοι Θεόδωροι, με επικεφαλής τον Γιώργο Μοσχονά, υποψήφιο δήμαρχο. Θα συνοδεύεται από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ:

Στη Ζάκυνθο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου σε σύσκεψη φίλων του Κόμματος θα μιλήσουν η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού και ο υποψήφιος Δήμαρχος και μέλος της ΤΕ Ζακύνθου Φώτης Κόκλας

ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ:

Στις 7:30μμ, στο Σταυρό, ο Νώντας Μαυροκέφαλος υποψήφιος Δήμαρχος και μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης, θα παρουσιάσει τα ψηφοδέλτια, Δημοτικό και Περιφερειακό και θα μιλήσει για τις ευρωεκλογές.

Πέμπτη 18 Απριλίου

ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ:

Στις 10πμ από την πλατεία Όλγας, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Πατρέων, με επικεφαλής τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Βίβιαν Σαμούρη και Γιάννη Κανελλόπουλο, θα περιοδεύσει στα καταστήματα των τραπεζών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Καραθανασόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Σπαρτινός, συμμετέχουν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Σεμίνας Διγενή «Κίτρινο Υποβρύχιο», στην Πάτρα.

Στην Πάτρα, στα Ταμπάχανα, στις 6μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ανατολικού Διαμερίσματος, με επικεφαλής το Στέφανο Λαβράνο, μέλος του ΤΓ Αχαϊας, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην οδό Ευβοίας, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Νοτίου Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Μιχάλη Αναστασίου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πατρέων, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην περιοχή της Πλατείας της Παναχαϊκής, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Μήτσο Αγγελόπουλο, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Προσφυγικών του ΚΚΕ , με επικεφαλής το Γραμματέα της ΕΠ και μέλος της Γραμματείας της  ΚΕ Δημήτρη Τζαβάρα, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Σωτήρη Παρίση, μέλος του ΓΠ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στο Μιντιλόγλι, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Παραλίας-Βραχνεϊκων-Μεσσάτιδας, με επικεφαλής το στέλεχος του ΚΚΕ Σπύρο Βουκελάτο, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στον Άγιο Βασίλειο του Ρίου, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ρίου, με επικεφαλής το Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ Αχαϊας, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην Άνω Πόλη, στην Παντοκράτορος, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Άνω Πόλης, με επικεφαλής τη Φωτεινή Τσώλου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ:

Στο Αγρίνιο, στις σχολές του ΟΑΕΔ, στις 3μμ, θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Δήμας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, μέλος της ΤΕ Αιτ/νιας του ΚΚΕ.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ:

Στις 7:30 μ.μ. η ΚΟΒ Αρχαίας Ολυμπίας θα περιοδεύσει στο χωριό Στρέφι με επικεφαλής το Γραμματέα της και υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Τζαβάρα, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στις 11:00 π.μ. η ΚΟΒ Αμαλιάδας θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο και μέλος της Τ.Ε. Άγγελο Κολόσακα μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στις 7:00 μ.μ. στις Εργατικές Κατοικίες του Αλφειού και στη συνοικία Λιθαράκια Πύργου θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ανατολικού Πύργου με επικεφαλής τη Γραμματέα της Στέλλα Αναστασίου, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ:

Στις 8μμ,από τη Λιθακιά και στη συνέχει στο Κερί, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Δυτικής Ζακύνθου, με επικεφαλής το Γραμματέα της και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Τίμο Φαραό, μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς και Δημοτικούς συμβούλους.

Στις 8μμ, στη συνοικία του Αγίου Λαζάρου στη Ζάκυνθο, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ ΒΔ Πόλης με επικεφαλής το Γραμματέα της και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Πλατυπόδη, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:

Στις 8μμ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου Γιάννης Κουρούκλης, μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους, θα περιοδεύσει στα χωριά της Λειβαθούς, ξεκινώντας από τα Κουρκουμελάτα.

Παρασκευή 19 Απριλίου

ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ:

Στις 10πμ από την πλατεία Γεωργίου, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Πατρέων, με επικεφαλής τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Βίβιαν Σαμούρη και Γιάννη Κανελλόπουλο, θα περιοδεύσει στα καταστήματα των τραπεζών.

Στο εκλογικό στέκι της Αγυιάς στην Πάτρα, με την έναρξη της λειτουργίας του, θα μιλήσει η Αγγελική Τσώλου, Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν: ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Σπαρτινός και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γιαννόπουλος.

Στην Πάτρα, στην Αγία Βαρβάρα, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Προσφυγικών, με επικεφαλής την Ελένη Λάτα, μέλος του ΤΓ Αχαϊας και υποψήφια δημοτική σύμβουλο Πατρέων, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην οδό Μαιζώνος, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Κώστα Μουγκογιάννη, μέλος του ΤΓ Αχαϊας, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στα Βραχνέικα, στις 8μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Παραλίας-Βραχνέϊκων-Μεσσάτιδας, με επικεφαλής το Γραμματέα της Γιάννη Δεληγιάννη, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στα Αραχωβίτικα του Ρίου, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ρίου, με επικεφαλής το Σωτήρη Παρίση, μέλος του ΓΠ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πατρέων  μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην Άνω Πόλη, στην οδό Μπουκαούρη, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Άνω Πόλης, με επικεφαλής την Παναγιώτα Τσιπιανίτη, μέλος του ΓΠ, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην περιοχή της Λεύκας, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Νοτίου Διαμερίσματος του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Τασούλα Μπάτσικα, μέλος του ΤΓ, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην Πάτρα, στην οδό Εγλυκάδος, στις 7μμ, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ανατολικού Διαμερίσματος , με επικεφαλής τη Γραμματέα της και υποψήφια δημοτική σύμβουλο Μαρίζα Μυλωνά, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ:

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Καραθανασόπουλος, θα μιλήσει στο συσκευαστήριο ιχθυοκαλλιεργειών του «ΝΗΡΕΑ», στις 9πμ,  στον Αστακό. Θα επισκεφθεί, επίσης, το Κέντρο Υγείας, το Δημαρχείο  και το Πλατυγιάλι.

Στο Αγρίνιο, στις 9πμ, στην υπηρεσία του ΟΑΕΔ, θα περιοδεύσει ο Γιώργος Ντουντούμης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου και μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας.

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αγρίνιο, στις 8μμ στην πλατεία Δημάδη. Θα μιλήσει η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας. Θα χαιρετίσουν: ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Καραθανασόπουλος και η Μαριάνθη Παπαγαλάνη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγρινίου.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ:

Στις 7:00 μ.μ. στις Εργατικές Κατοικίες Αγίου Γεωργίου του Πύργου θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ανατολικού Πύργου με επικεφαλής τη Γραμματέα της Στέλλα Αναστασίου, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ:

Στις 8μμ, στο Καταστάρι, θα περιοδεύσει η ΚΟΒ Ανατολικής Ζακύνθου με επικεφαλής το στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, Διονύση Ρένεση, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.