Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Τι πρέπει να προσέξετε στη διαδικασία

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Τι πρέπει να προσέξετε στη διαδικασία

Θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για επαγγελματικές υποχρεώσεις ή για ταξίδι αναψυχής; Έχετε αναρίθμητες επιλογές, αφού τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι πάρα πολλά.

Όπως και να ‘χει από την στιγμή που πάρετε στα χέρια σας το αυτοκίνητο έχετε ευθύνη. Για αυτόν τον λόγο υπογράφετε και το συμβόλαιο που αναγράφει διάφορους όρους ενοικίασης.

Πώς λοιπόν να αποφύγετε τις παγίδες που κρύβονται πίσω από μία κράτηση και με τι κριτήρια να επιλέξετε το γραφείο ενοικιάσεως;

Όταν η κράτηση γίνεται απευθείας με το γραφείο, σας αποστέλλεται το συμβόλαιο, το οποίο πρέπει να μελετήσετε καλά γιατί μπορεί να υπάρχουν διάφοροι όροι που αποτελούν πολιτική του κάθε καταστήματος και μπορεί να διαφοροποιούνται σε βασικά σημεία.

Ένα παράδειγμα ως προς αυτό είναι η διαδικασία εξόφλησης του συνολικού ποσού. Άλλες εταιρείες δέχονται μόνο πιστωτικές, άλλες δεσμεύουν προσωρινά μεγάλα ποσό μέχρι την επιστροφή του αυτοκινήτου, άλλες είναι πιο «χαλαρές». Αποσαφηνίστε εξαρχής τον τύπο της κάρτας που έχετε στην κατοχή σας και στο όνομά σας.

Αν πρόκειται να κυκλοφορήσετε σε ανώμαλους δρόμους, ίσως είναι καλό να σκεφτείτε να ρυθμίσετε στο συμβόλαιό σας ασφάλιση με μεγαλύτερες καλύψεις προκειμένου να μην χρεωθείτε καθόλου οποιαδήποτε ζημιά πάθει το αυτοκίνητο.

Επίσης προσέξτε τις χαμηλές χρεώσεις που βλέπετε στο διαδίκτυο, καθώς μπορεί να θεωρείτε μία τιμή πολύ χαμηλή, αλλά εν τέλει να μην συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την τιμή, όλες οι χρεώσεις.

Tips κατά την παραλαβή του οχήματος

  • Βγάλτε μία φωτογραφία όλα τα μέρη του αυτοκινήτου και ειδικά αυτά που έχουν ήδη κάποιο χτύπημα ώστε να μην σας το χρεώσουν μετά σαν δικό σας
  • Προσέξτε τα όρια που τίθενται στα χιλιόμετρα ώστε να μην ξεφύγετε απ’ αυτά

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Drive Hellas σας συμφέρουν απ’ όλες τις απόψεις. Βρείτε παραπάνω πληροφορίες για αξιόπιστες ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Θεσσαλονίκη & Ιωάννινα, στο επίσημο site της εταιρείας, απ’ όπου μπορείτε να κάνετε και online κράτηση!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.