Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Δρόμο όχι… μπαλώματα θέλουν στην πάροδο Σισμάνη

Η άθλια κατάσταση του δρόμου στην πάροδο Σισμάνη, επί της οδού Βλαχερνών και Ελπίδας, στο Αγρίνιο έχει δει πολλές φορές το φως της δημοσιότητας.

Το πρόβλημα παραμένει και επιδεινώνεται με τους κατοίκους να είναι εξοργισμένοι. Ένας εξ΄ αυτών γράφει χαρακτηριστικά:

Παίζετε με τη νοημοσύνη μας κύριοι το Δήμου Αγρινίου;

‘Εχουμε δημοσιεύσει πολλές φορές για το πρόβλημα που υπάρχει στο δρόμο Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη.

Έχουμε δημοσιεύσει πολλές φορές φωτογραφίες για την κατάσταση του δρόμου. Η σύμβαση που έχει υπογραφεί για ανακατασκευή  του δρόμου  από τις 25/11/2018 δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη. Και ούτε πρόκειται.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά σήμερα  Τρίτη 12/11/19 ήρθε ένα συνεργείο το δήμου και έριχναν οι εργάτες με τα φτυάρια άσφαλτο μέσα στις λακκούβες. Δείτε φωτογραφίες. Και μάλιστα η μέρα ήταν για βροχή κι αυτή ρίχνανε άσφαλτο μέσα στις λακκούβες.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το δρόμο που φτιάξατε.

Αυτή είναι κύριοι του Δήμου Αγρινίου η σύμβαση για το συγκεκριμένο δρόμο;

Παίζετε με την νοημοσύνη των κατοίκων της περιοχής κύριοι το δήμου Αγρινίου;Τι κάνατε τώρα με αυτό για να κατάλαβουμε. Ρίξατε από πάνω λίγη άσφαλτο και τελειώσατε;

Να έρθετε και να  πάρετε πίσω κύριοι του δήμου Αγρινίου τα μπαλώματα που ρίξατε στο δρόμο κι αυτά μισά και αναίσθητα και σε βροχερή μέρα. Δεν τα θέλουμε .Να υλοποιηθεί ΑΜΕΣΑ η σύμβαση που την κρατάτε επίτηδες στο συρτάρι.

Εμείς  θεωρούμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας εδώ στη περιοχή; Δε φτάνει που δεν φτιάχνεται το δρόμο αλλά υποφέρουμε και κάθε Πέμπτη με τη λαϊκή. Και τίποτα δεν κάνετε.

Και μη μας πείτε κύριοι του δήμου Αγρινίου ότι είναι προσωρινά τα μπαλώματα. Εμείς δεν θέλουμε μπαλώματα θέλουμε ολοκληρωτικές λύσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΚΑΤΟΙΚΟΣ

    Είμαι κι εγώ ένας από τους κατοίκους που μένουν στη περιοχή.Πραγματικά αυτό που έγινε σήμερα είναι για γέλια. Ήρθαν και ρίξανε άσφαλτο λίγο πριν πιάσει η καταρρακτώδης βροχή. Δυστυχώς όσες προσπάθειες έχουμε κάνει όλοι οι κάτοικοι για τον συγκεκριμένο δρόμο αλλά και για τη λαϊκή της Πέμπτης με την αφόρητη δυσοσμία δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.Υπάρχει σύμβαση του έργου από πέρυσι και δεν υλοποιείται.Ο δήμαρχος αρέσκεται να κάνει έργα στα κεντρικά σημεία της πόλης που είναι η βιτρίνα.Μια περιοχή με πολλά προβλήματα ήρθε να προστεθεί και ο ανύπαρκτος φωτισμός επί της Βλαχερνών που είναι άπαντες ενημερωμένοι . Αγρίνιο όμως δεν είναι η κεντρική πλατεία και οι άλλοι κεντρικοί δρόμοι είναι και οι γειτονιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.