Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Δρομολογείται η επαναλειτουργία της κατασκήνωσης της Αγίας Σοφίας Θέρμου

Δρομολογείται η επαναλειτουργία της κατασκήνωσης της Αγίας Σοφίας Θέρμου

Δρομολογούνται οι διαδικασίες για την ανάπλαση και λειτουργία της κατασκήνωσης της Αγίας Σοφίας, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου Κωνσταντίνος Μαραγιάννης.
Οι εγκαταλελειμμένες και ερημωμένες κατασκηνώσεις της Αγίας Σοφίας του Δήμου Θέρμου θα αναπλαστούν και θα ενταχθούν στο κρατικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα έτους 2019 του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης με την ανάλογη χρηματοδότηση, αφού γίνουν σχετικές εργασίες από το Δήμο για διαμόρφωση του χώρου και την εξασφάλιση προσβασιμότητας σε άτομα με αναπηρίες.
«Ένα χρονιζον πρόβλημα του Δήμου στο οποίο δεν έδωσαν λύση οι προηγούμενες κυβερνήσεις και άφησαν αναξιοποίητο το χώρο, λύνεται χάρη στην πολιτική βούληση του Υπουργείου και στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημήτρη Καρέλλα.
Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 μου τηλεφώνησε ο Γενικός Γραμματέας, συζητήσαμε το θέμα και μου ζήτησε λεπτομέρειες για το χώρο.
Του ζήτησα να ικανοποιήσει το αίτημα του Δήμου για την ανάδειξη και την αξιοποίηση του χώρου», αναφέρει ο κ. Μαραγιάννης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.