Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Δυναμικό «παρών» του ΓΑΣ Αγρινίου στον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης»

Δυναμικό «παρών» του ΓΑΣ Αγρινίου στον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης»

Στους αγώνες που διοργανώνονται κάθε χρόνο στη μνήμη του μεγαλύτερου Έλληνα μαραθωνοδρόμου, του Αγρινιώτη Μιχάλη Κούση, έδωσαν δυναμικό «παρών» οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Αγρινίου, τιμώντας τον με την αγωνιστική τους  προσπάθεια.

Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, εκτός από τον πρωταθλητή Κώστα Σταμούλη , που κέρδισε με τον εντυπωσιακό χρόνο, 1.07΄, ατομικό ρεκόρ επέτυχε και ο δεύτερος νικητής , Βαγγέλης Μουρτζιάπης, με επίδοση 1.15΄. Στις πρώτες θέσεις τερμάτισε ο Θανάσης Ζαρκαδούλας, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου,  ενώ ο Πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Καψάλης, τίμησε και αυτός τον αείμνηστο Μιχάλη Κούση, συμμετέχοντας στον αγώνα των 21.1 χλμ.

Στο δρόμο των 5000μ. νικητής ήταν ο Νίκος Σταμούλης ,ενώ με πολύ καλή επιδοση δεύτερος τερμάτισε ο Διονύσης Καψάλης. Η Χριστίνα Σκεπετάρη κέρδισε στις γυναίκες με δεύτερη την Ηρώ Ζαπάντη και τρίτη την Ευτυχία Ζαρκαδούλα. Στους διακριθέντες αυτού του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Τέγας, ο Άγγελος Ράπτης, ο Σωκράτης Ζαραβίνας, ο Γιάννης Ματσούκας, ο Παναγιώτης Τουφεκούλας, ο Σωτήρης Τσώνης, ο Γιώργος Τσώνης, η Ελένη Δημούση, η Ανδριάνα Ζαρκαδούλα και η Ιωάννα Ποσονίδη.

Επίσης το Σάββατο 8/10,  τιμητικές διακρίσεις έλαβαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου Κώστας και Νίκος Σταμουλης, Χριστίνα Σκεπετάρη, Χαριτίνη Καραχρήστου,  Ευτυχία Ζαρκαδούλα, Βασιλική Καντερέ, Διονύσης Καψάλης, Γιάννης Ματσούκας και Παναγιώτης Τουφεκούλας-για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2019 και 2020.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.