Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Δύο δημόσιοι θηλασμοί σήμερα στο Αγρίνιο (φωτό)

με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση και ενθάρρυνση

8

Δύο και ταυτόχρονοι δημόσιοι θηλασμοί σήμερα είναι σε εξέλιξη έως τις 14:00 σήμερα στο Αγρίνιο ημέρα , Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, κατά την οποία το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά μια εκδήλωση – γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό. Σκοπός είναι η προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.
Σε αυτή τη γιορτή, η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρότητας και Μητρικού Θηλασμού του νομού Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με εκδηλώσεις σε τρεις πόλεις του νομού ( Αγρίνιο, Ι.Π.Μεσολογγιου και Ναύπακτο). Στο Αγρίνιο η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στην Πλατεία Συντριβανίου.
Ωστόσο δημόσιοι θηλασμοί στην Αιτωλοακαρνανία οργανώνονται και από τις «Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας». Τις προηγούμενες ημέρες έλαβαν χώρα σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο ενώ τώρα είναι σε εξέλιξη σ το Αγρίνιο ,στο Εντευκτήριο του Τρένου στην οδό Μαβίλη . Στον εν λόγω δημόσιο θηλασμό υπάρχει επιδαπέδιος κουμπαράς από το Χαμόγελο του Παιδιού που εδρεύει στα Καλύβια ενώ συγκεντρώνονται και βασικά είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη Δομή αυτή.
Και στις δυο εκδηλώσεις το κλίμα ήταν ιδιαίτερα γιορτινό και χαρούμενο, με κλόουν στο συντριβάνι και με χορούς και τραγούδια στο εντευκτήριο του τρένου.

Τόσο η κα Θωμάτου από την Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρότητας και Μητρικού Θηλασμού του νομού Αιτωλοακαρνανίας, όσο και η κα Δημοπούλου, από την ομάδα «Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας», τόνισαν σε δηλώσεις τους ότι ο δημόσιος θηλασμός δεν είναι ταμπού και πως οι μητέρες έχουν το δικαίωμα να δίνουν τροφή στα παιδιά τους οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος, χωρίς να κρύβονται.

unnamed

1 2 3
5
7
8 9 10
12
13 14 15 16 17 18 19 20

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. jimy

    Καλά τώρα κάποιος εμπόδισε τις Γυναίκες να θηλάζουν τα παιδιά τους. Τώρα προς τι αυτή η επίδειξη;

  2. james

    Οι γιαγιάδες μας και οι μανάδες μας θήλαζαν τα παιδιά τους στο λεωφορείο στο προάβλειο της Εκκλησίας στο χωράφι. Κανένας δεν τις παρεξήγησε ποτε ούτε και τις περιγέλασε. Τύχαιναν απολύτου σεβασμού. Αυτές οι κύριές που βγαίνουν μια μέρα για προβολή για να θηλάσουν δήθεν τα παιδιά τους ας το κάνουν σε καθημερινή βάση. Κανένας δεν πρόκειται να τις στραβοκοιτάξει ή να τις παρεξηγήσει. Προς τι λοιπόν αυτός ο θόρυβος;

  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Οι μισές από αυτές το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους όλη μέρα. Ποιός τις εμπόδισε μωρέ να θηλάσουν? Ποιός σας εμποδίζει να ταίσετε τα μωρά σας? Ψώνια. Έτσι να έχετε να λέτε κάτι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.