Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Δυο-δυο, στον Κοσμά τον Αιτωλό(στο Θέρμο)!

Δυο-δυο, στον Κοσμά τον Αιτωλό(στο Θέρμο)!

1

Πλην του δημάρχου Θέρμου που δεν έκανε διακοπές, οι υπόλοιποι στη φωτογραφία έλειψαν ο καθένας κάποιο καιρό από το προσκήνιο, βλέπετε ο φετινός Αύγουστος ήταν ιδιαίτερα σκληρός. Λίγα μπανάκια και πάλι εδώ με την ευκαιρία των εορτασμών για τον Κοσμά τον Αιτωλό να τα πουν και λίγο μεταξύ τους. Δεν παίρνουμε όρκο αν τους πεθυμήσατε αλλά κάναμε μια φανταστική προσέγγιση τι μπορεί να σκέφτονται τώρα που ακόμα δεν έχουν περάσει οι μέρες της ξενοιασιάς.

Στη χθεσινή λιτανεία στο Θέρμο για τον Πατροκοσμά σχημάτισαν τις δυάδες που βλέπετε και κάναμε μια προσπάθεια να μπούμε στο μυαλό τους…

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. anonimos

    Σε τέτοιου είδους θρησκευτικές λατρευτικές εκδηλώσεις, το μόνο που σιχαίνομαι, είναι οι παρουσία των πολιτικών όλων των παρατάξεων και αποχρώσεων που για μένα χαλάνε όλη την λατρευτική συνταγή του όλου πράγματος.
    Καθώς και τα έντονα μέτρα της δημόσιας τάξης που καταντάν ενοχλητικά κλίνοντας δρόμους, παράδρομους , σοκάκια, απαγορεύσεις οι οποίες είναι επιλεκτικές για κάποιους και για άλλους ΟΧΙ,και γενικά υπάρχει μια αντιμετώπιση ο απλός λαός, η γριούλα , ο γέροντας , ο κοινός θνητός να υποφέρει για χάρη 10-15 “αρχόντων”

  2. Ακοσμος Αιτωλος

    ΑΝΟΝΥΜΟΣ εχεις δικιο,προχθες εαν εβλεπες την πομπη που οι παγκαριστοι δεσποταδες, κατεβαιναν για το γευμα τους στην παραλια της Μυτριας,θα ρωτουσες απο ποιους επικυνδινους εχθρους τους προστατευαν τα περιπολικα. Αυτοι ειναι λαοφιλεις πνευματικοι πατερες πως δεχονται να τους βλεπουν σαν ηγεμονες, αλλα στις μαυρες λιμουζινες που εποχουνται δεν φαινονται σε καμμια περιπτωση λαοφιλεις,θα μου πει καποιος οτι Ο ΠΟΛΟΣ ΟΝΟΥ ειχε μεινει απο σανο και βρηκαν τη λυση με τις λιμουζινες.Ενα ερωτημα προς καθενα για απαντηση.ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.