Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

“Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον δήμαρχο Θέρμου” απαντούν οι δύο σύμβουλοι

“Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον δήμαρχο Θέρμου” απαντούν οι δύο σύμβουλοι

δημαρχείο-ΘέρμουΟι δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου κκ. Νικόλαος Παπαδημητρίου και Ιωάννης Παπαθανασόπουλος, κοινοποίησαν στο agrinionews.gr την ακόλουθη δήλωση:

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/7/16 ο κ.Κωνσταντάρας, νυν Δήμαρχος Θέρμου εισηγήθηκε τη διαγραφή μας, με αφορμή την υπογραφή που βάλαμε σε έγγραφο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το οποίο κάνει αναφορά στον πρόεδρο Δ.Σ. κ.Μαραγιάννη Κων/νο λόγω παραποιήσεων των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Λόγω της ιδιότητάς του ως Δήμαρχος και ως νομικός, αντιλαμβάνεται το βάρος της συγκεκριμένης καταγγελίας, μαζί με τα αποδεικτικά αυτής και θα ήταν σώφρον να πρεσβεύει τη νομιμότητα και τη διαφάνεια και όχι να βάζει στο στόχαστρο όσους το υπηρετούν. Επιπλέον κάνει λόγο για “Ανήθικη πολιτική πράξη”, την στιγμή που ο ίδιος έχει κάνει αποπομπή σε δύο συνεργάτες του (κάτι που έγινε κατακριτέο από την ομάδα του) έχει οδηγήσει στην δικαιοσύνη τον έναν από αυτούς ενώ αφήνει στο απυρόβλητο άλλον συνεργάτη που σχετίζεται με το ίδιο θέμα. Δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Ο άνθρωπος ο οποίος καθόλου τυχαία βρισκόταν επανειλημμένες τετραετίες στη θέση της Αντπολίτευσης, ο νυν Δήμαρχος που στα πρώτα δύο χρόνια της θητείας του έχει συγκρουστεί με αρκετούς από τους συνεργάτες και ψηφοφόρους του κάνει λόγο για ηθική και αρχές.
Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών γιατί τα όσα αναφέρουμε είναι στοιχεία (πρακτικά συμβουλίων) και όχι φωτογραφίες όπως ο ίδιος αρέσκεται να παρουσιάζει.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.