Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Δυο ακόμη επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία-συνδέονται με τον γιατρό

Δυο ακόμη επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία-συνδέονται με τον γιατρό

Eπτα είναι πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία αλλά όλα συνδέονται με την πρώτη περίπτωση στο Νομό, του 48χρονου γιατρού που κατοικεί στο Αιτωλικό.

Επιβεβαιωμένο είναι, σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες, πως νόσησαν από τον ιό και δύο από τα τρία παιδιά του καθώς υπήρξε θετικό το δείγμα τους.

Τα παιδιά αυτά βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα και δεν απαιτήθηκε νοσηλεία. Στο Νοσοκομείο Αγρινίου νοσηλεύεται  το νεώτερο μέλος της οικογένειας  καθώς εμφάνισε πυρετό, ωστόσο τα πρώτα δείγματα του υπήρξαν αρνητικά.

Ολα τα μέλη της οικογένειας βεβαίως θα παραμείνουν υπό ιατρική παρακολούθηση ενώ ευχάριστο είναι το γεγονός πως η υγεία του γιατρού, που νοσηλέυεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκμείο του Ρίου,  παρουσιάζει συνεχή βελτίωση.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως όλα τα υπόλοιπα δείγματα που εστάλησαν για έλεγχο από την περιοχή Αγρινίου και Μεσολογγίου υπήρξαν αρνητικά, πράγμα που σημαίνει πως δεν καταγράφηκε ευρεία διασπορά του ιού στο Νομό και ειδικά στις Οινιάδες απ΄ όπου κατάγεται και δραστηριοποιείται ο γιατρός.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.