Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Δύο νέες δράσεις για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Αγρινίου

Δύο νέες δράσεις για την αναβάθμιση του  Νοσοκομείου Αγρινίου

nosokomeio-2 (1)Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Αγρινίου συνεχίζεται, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο απερχόμενος διοικητής Δ.Μιχάλης τονίζοντας πως εξοπλισμός και ενέργεια μπαίνουν σε άμεση προτεραιότητα.
Συγκεκριμένα, σημειώνει πως στην προσπάθεια να εκσυγχρονιστεί το Νοσοκομείο, εντάσσονται δύο νέες δράσεις.

1ον: Έχει γίνει ήδη καταγραφή και με πλήρη τεχνικά δελτία, αποστάλθηκε στην Υ.ΠΕ το αίτημα για τον τεχνολογικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για το νοσοκομείο (ανανέωση εξοπλισμού, προσθήκη νέου, επισκευή παλαιού, όπου αυτό είναι εφικτό), αξίας περίπου 600.000 ευρώ. Το σχετικό αίτημα προωθείται σύντομα προς το Υπουργείο Υγείας για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

2ον: Έχουν γίνει ήδη οι σχετικές προεργασίες και συνεννοήσεις με την Περιφέρεια και εντός των ημερών, με την ενεργή στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας κ. Μπαλαμπάνη, θα βρίσκονται στο νοσοκομείο ειδικοί συνεργάτες σε θέματα ενέργεια για την προώθηση του θέματος και την εκπόνηση σχετικής μελέτης. Ο σχεδιασμός είναι να ενταχθεί φέτος το έργο αυτό στην πρόσκληση που θα ανοίξει για έργα ενεργειακής αναβάθμισης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.