Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Είχαν κρύψει ηρωίνη σε φώτα οχήματος και την ξετρύπωσε ο”Ρίκι”

Είχαν κρύψει ηρωίνη σε φώτα οχήματος και την ξετρύπωσε ο”Ρίκι”

Σημαντική συνδρομή στις έρευνες των αστυνομικών και στην ανεύρεση των ναρκωτικών ουσιών, παρείχε ο αστυνομικός σκύλος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, «Ρίκι».

Συνελήφθησαν δυο άτομα στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών για μεταφορά ηρωίνης. Σημαντική συνδρομή στις έρευνες παρείχε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΡΙΚΙ» ενώ κατασχέθηκε περισσότερο από μισό κιλό ηρωίνης, που είχαν αποκρύψει οι δράστες στα φώτα φορτηγού οχήματος.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, συνελήφθησαν δυο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Επισημαίνεται ότι, σημαντική συνδρομή στις έρευνες των αστυνομικών και στην ανεύρεση των ναρκωτικών ουσιών, παρείχε ο αστυνομικός σκύλος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, «Ρίκι».

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε φορτηγό και σε έρευνα που πραγματοποίησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν, μια συσκευασία με ηρωίνη, συνολικού βάρους 510 γραμμαρίων, την οποία είχαν αποκρύψει οι δράστες στα φώτα του οχήματος.

Η συνολική αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών ανέρχεται περίπου στα 9.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.