Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Σιδηροαλουμινοκατασκευαστές για «εξοικονομώ-αυτονομώ»: παρωδία και φιάσκο-περιμένουμε ανάληψη ευθυνών

Σιδηροαλουμινοκατασκευαστές για «εξοικονομώ-αυτονομώ»: παρωδία και φιάσκο-περιμένουμε ανάληψη ευθυνών

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ ». Η πλατφόρμα στη Δυτική Ελλάδα έκλεισε σε λιγότερο από ένα τέταρτο και για μία ακόμη φορά, σύμφωνα με μηχανικούς, κατεγράφησαν σοβαρές αδικίες.

Με την σειρά του το Σωματείο Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Ν. Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει, με ανακοινωση, την έντονη δυσαρέσκειά του γιατί το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»  εξελίχθηκε «σε παρωδία και σε φιάσκο».

«Περιμένουμε την ανάληψη ευθυνών τόσο από το κράτος όσο και από τον Περιφερειάρχη και τους τοπικούς φορείς με σκοπό την διόρθωση του προγράμματος αλλά και της αξιοπρέπειάς μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος Β.Νικολέτας, το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Ν. Αιτωλοακαρνανίας, εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους γιατί το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» εξελίχθηκε σε παρωδία και σε φιάσκο, καθώς στις 18/12/2020 ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δυτική Ελλάδα, με προϋπολογισμό 57 εκατ. ευρώ και μέσα σε περίπου 12’ έκλεισε!

Απορίας άξιο είναι το γεγονός πως πολλές αιτήσεις απορρίφθηκαν ενώ μεταγενέστερες αιτήσεις έγιναν δεκτές και υπάρχουν αρκετά τέτοια στοιχεία τα οποία πιστοποιούν το παράλογο και άκρως εξοργιστικό γεγονός. Η ταχύτητα με την οποία εξαντλήθηκαν οι διαθέσιμοι πόροι προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις σε επαγγελματίες του κλάδου και ιδιώτες.

Όλοι οι επαγγελματίες καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή των αιτήσεων διότι αυτό το πρόγραμμα είναι βάλσαμο τόσο για εμάς όσο για τους ιδιώτες οι οποίοι έχουν ανάγκη αναβάθμισης κατοικίας τόσο για οικονομικούς αλλά κυρίως για λόγους υγείας.

Έπειτα από την ολέθρια εξέλιξη του προγράμματος της περιφέρειάς μας για συνεχόμενη φορά εκείνο που μπορούμε να πούμε στους υπεύθυνους είναι πως μας απογοητεύσατε ΞΑΝΑ!

Περιμένουμε την ανάληψη ευθυνών τόσο από το κράτος όσο και από τον Περιφερειάρχη και τους τοπικούς φορείς με σκοπό την διόρθωση του προγράμματος αλλά και της αξιοπρέπειάς μας!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης κοντονικας

    Περιμένουμε την ανάληψη ευθυνών

    Don’t hold thy breath my dear boys

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.