Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Mεγάλη δυσχέρεια στην κυκλοφορία σε Αμφιλοχία και Κεφαλόβρυσο (φωτό)

Mεγάλη δυσχέρεια στην κυκλοφορία σε Αμφιλοχία και Κεφαλόβρυσο (φωτό)

Oυρές χιλιομέτρων 
2kINISI_messolonghi_onairnewsΔεν προκαλεί εντύπωση πλέον πως ουρές οχημάτων σχηματίζονται και σήμερα στο εθνικό οδικό δίκτυο που διέρχεται από την Αιτωλοακαρνανία. Η αναμενόμενη μεγάλη κίνηση των ημερών σε συνδυασμό με τις κατά τόπους εργασίες για την Ιόνια Οδό δυσχεραίνουν την κυκλοφορία στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού ενώ στην Αμφιλοχία το μποτιλιάρισμα είναι σε μήκος τεσσάρων-πέντε χιλιομέτρων (μέχρι Στάνο) με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν χωρίς πάντως να διακόπτεται η κυκλοφορία .
Η Τροχαία των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αιτωλίας και Ακαρνανίας είναι επί ποδός για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Είναι βάσιμη πάντως η αισιοδοξία πως πρόκειται για το τελευταίο καλοκαίρι με αυτές εικόνες  καθώς τα έργα προχωρούν με γοργό ρυθμό και η Ιόνια Οδός θα παραδοθεί σύντομα στην κυκλοφορία.

Δείτε εικόνες από Αμφιλοχια (e-maistros.gr) και Κεφαλόβρυσο (οnairnews.gr)

amfiloxia_trafficamfiloxia_traffic.jpg2amfiloxia_traffic.jpg3amfiloxia_traffic.jpg4amfiloxia_traffic.jpg5amfiloxia_traffic.jpg7amfiloxia_traffic.jpg8amfiloxia_traffic.jpg9

 

Οι φωτό του onairnews.gr που ακολουθούν καταγράφουν την κατάσταση πριν λίγη ώρα στο Κεφαλόβρυσο :

1kINISI_messolonghi_onairnews2kINISI_messolonghi_onairnews3kINISI_messolonghi_onairnews

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 10/8 ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΛΕΓΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

  2. doktor zivago

    Ρωτά το Κουρουμπλη φιλαρακι. Κάπου διάβασα οτι είναι όλα οκ. αλλά στα παράπονα των Αμφιλοχιτων για την τελευταια αρπαχτη του Αυγούστου ενέδωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.