Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Δυσπιστία και άρνηση: Στο Αγρίνιο παππούς κάλεσε την Αστυνομία γιατί του έκανε ερωτήσεις η απογραφέας!

Δυσπιστία και άρνηση: Στο Αγρίνιο παππούς κάλεσε την Αστυνομία γιατί του έκανε ερωτήσεις η απογραφέας!

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα ζει εδώ και χρόνια στον πυρετό της άρνησης. Η νέα μόδα είναι η άρνηση στην απογραφή, είτε από συνειδητούς “επαναστάτες” είτε από ανθρώπους που απλά φοβούνται να ανοίξουν την πόρτα τους σε κάποιον που δουλεύει στην Στατιστική Υπηρεσία! Κι από κοντά κι εκείνοι που τα υποδαυλίζουν όλα αυτά.

Στο Αγρίνιο προχθές κλήθηκε η Αστυνομία από έναν παππού ο οποίος εξανέστη γιατί μια κοπέλα που έκανε απογραφή τον ρωτούσε  στοιχεία για την κατοικία! Μπορεί απλά να φοβήθηκε ή μπορεί κάποιος να του έκανε και του παππού το μυαλό… πουρέ, ποιος να ξέρει;

Όλα αυτά βέβαια είναι αποτέλεσμα ενός κλίματος δυσπιστίας και φαγωμάρας απέναντι στο κάθε τι που έχουν καλλιεργήσει κάμποσες ομάδες και ομαδούλες στην κοινωνίας. Μέχρι και “χάστανγκ” στο twitter έχει γίνει, όπως και ομάδες στο facebook, για…αντίσταση κατά της απογραφής γιατί τους κλέβει- λέει- τα στοιχεία το κράτος!

Μετά, λοιπόν, τους αρνητές μάσκας, τους αρνητές του κορωνοϊού, τους αρνητές των εμβολίων, τους αρνητές των τεστ, τους αρνητές του… μετρό σε Θεσσαλονίκη και προχθές στα Εξάρχεια, τώρα έχουμε και τους αρνητές της απογραφής!

Εύγε! Συνεχίζουμε!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Οταν ειναι για κανα επιδομα τα δινετε ολα τα στοιχεια αρνητες.

 2. Anonimos

  Έχουν καταντίσει την κοινωνία ένα αρχταμά, παντού η καχυποψία!!!
  Δεν φταίει ο Παππούς γιατί τα κανάλια του έχουν περάσει ότι όποιος χτυπά την πόρτα του, είναι πάντα για κακό!!!
  Οι ψευτοδημοσιογραφια έχει γίνει, στους υπερήλικες εφιάλτης!!! Δεν ξέρουν τι να πιστέψουν και τι να αποδέχονται!!!! Η μη σωστή ενημέρωση του πολίτη φέρνει δυσπιστία.

 3. Τσούνη γεωργια

  Ο κόσμος ανά πασα στιγμή βγάζει κακία βρηχατε σαν θεργιο !!! Γιατί;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.