Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Eθελοντική αιμοδοσία στο Θέρμο

Eθελοντική αιμοδοσία στο Θέρμο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Θέρμο που οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Θέρμου και Περιχώρων, σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, αφού προ-σήλθαν 90 αιμοδότες και συγκεντρώθηκαν συνολικά 74 μονάδες αί-ματος.
Το νέο στοιχείο της Αιμοδοσίας είναι η προσέλευση 11 νέων αι-μοδοτών, πράγμα που δείχνει ότι διαδίδεται, αργά και σταθερά, το πνεύμα της Εθελοντικής αιμοδοσίας.
Η ομάδα της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου αποτελούμενη από τους γιατρούς Γιώργο Ιωάννου, Γιώργο Μα-ντζουράνη και τις νοσηλεύτριες, Τζένη Αντωνοπούλου, Ευγενία Βρετ-τού, Ελένη Μαρούδα και τον οδηγό του συνεργείου Σάκη Πέττα, ήταν άψογη και δεν σήκωσαν κυριολεκτικά κεφάλι από το έργο τους, αφού η προσέλευση ήταν πυκνή και συνεχής. Επιτέλεσαν στο ακέραιο το κα-θήκον τους και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. Επίσης, οι αιμοδότες έδειξαν μεγάλη υπευθυνότητα και τάξη κατά την προσέλευση και απέδειξαν στην πράξη ότι πιστεύουν στην εθελοντική Αιμοδοσία.
Ο Σύλλογος θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη διάδοση της Αι-μοδοσίας με ενημέρωση των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμου και παρεμβάσεις και στα σχολεία, αφού θα πρέπει οι νέοι, από μικρή ηλικία, να συνειδητοποιήσουν την αξία της Εθελο-ντικής αιμοδοσίας και να γίνουν υποστηρικτές της.
Κώστας Φ.Μαραγιάννης
Φιλόλογος
Πρόεδρος του Συλλόγου

Υ.Γ.Ο Σύλλογος ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί νέα αιμοδοσία γι΄ αυτούς που δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα στις 26 Μαρτίου. Η νέα αιμοδοσία θα γίνει το Σάββατο 30 Απριλίου 2011 και από ώρα 3.30 μέχρι 7.30 μμ στο Κέντρο Υγείας Θέρμου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.