Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Eθιμοτυπική συνάντηση αστυνομικών με Παπαευθυμίου

1167d623-c9e1-427b-8a20-7127419e09b3Αντιπροσωπεία Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας κ. Δημήτριο Παπαευθυμίου , με αφορμή την ανάληψη τον νέων καθηκόντων του.
Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών εξέφρασαν στον κ. Παπαευθυμίου τις ολόθερμες ευχές της Ένωσης τους και εν γένει του αστυνομικού προσωπικού, για υγεία καθώς και επιτυχία στα νέα καθήκοντα του.
Εν συνεχεία του παρουσίασαν τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσής οι οποίες αποσκοπούν στην βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών ,με στόχο μια πιο ποιοτική Αστυνόμευση στην περιοχή μας.
Επίσης παρουσίασαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες αστυνομικοί της Δ.Α Ακαρνανίας και πρότειναν λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης με μοναδικό γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών.
Υπογράμμισαν εξάλλου ότι τα εργασιακά δικαιώματα του Αστυνομικού προσωπικού θεωρούνται αυτονόητα και Συνταγματικά κατοχυρωμένα, τα οποία κατακτήθηκαν από τον Συνδικαλιστικού μας κλάδου, και διασφαλίζονται από τους Νόμους, τα Προεδρικά Διατάγματα του Ελληνικού Κράτους και τις διαταγές των προϊστάμενων Υπηρεσιών.
«Επιθυμούμε μία αγαστή συνεργασία με την νέα Διοίκηση και ευχόμαστε εκ νέου κάθε επιτυχία στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.