Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Eκδήλωση για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Eκδήλωση για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

imagesΥποστήριξη της ανάπτυξης των ΜΜΕ μέσω των χρηματοοικονομικών εργαλείων του ΕΣΠΑ μέσω της ΕΤΕΑΝ Α.Ε.

Οδηγίες εφαρμογής και διευκρινήσεις σχετικά με τις διαδικασίες υλοποίησης των ενταγμένων και δυνητικά εντασσόμενων στα ΠΕΠ 2007 – 2013

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσά του, επί της οδού Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1 στο Αγρίνιο, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τον Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε..
Θα παρουσιαστεί αρχικά, η υποστήριξη της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου –Υπηρεσιών» και τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του ΕΣΠΑ μέσω της ΕΤΕΑΝ Α.Ε., από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΕΑΝ ΑΕ κ. Γεώργιο Γεροντούκο.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα δοθούν σημαντικές οδηγίες και διευκρινήσεις σχετικά με τις διαδικασίες υλοποίησης των ενταγμένων, αλλά και της ένταξης και ενίσχυσης των δυνητικά εντασσόμενων, στο πρόγραμμα «Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών» (ΠΕΠ 2007-2013) από το Γενικό Διευθυντή του ΕΦΕΠΑΕ, κ. Αλέξανδρο Μακρή και τη Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κα. Μάγδα Πετροπούλου.
Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που θα δώσει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για την χρηματοδότηση του επιχειρηματικού και επαγγελματικού κόσμου της περιοχής, αλλά και οδηγίες υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων, ιδιαίτερα των δυνητικά εντασσόμενων στο πρόγραμμα ΠΕΠ 2007-2013.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.