Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Eνημέρωση για τα Σχέδια Βελτίωσης νέων αγροτών

Eνημέρωση για τα Σχέδια Βελτίωσης νέων αγροτών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αιτ/νίας, την Τρίτη 2-4-2013 καλεί σε συνάντηση τους γεωπόνους μελετητές οι οποίοι προτίθενται να αναλάβουν την σύνταξη φακέλων πληρωμής των Σχεδίων Βελτίωσης του Μέτρου 121 του ΠΑΑ 2007-2013 στην Π.Ε. Αιτ/νίας.

Στην συνάντηση αυτή τα μέλη των Επιτροπών Παρακολούθησης των Σχεδίων Βελτίωσης του Μέτρου 121 του ΠΑΑ 2007-2013 επιφορτισμένα με  το έργο της παρακολούθησης και πληρωμής των επενδυτικών σχεδίων βελτίωσης θα ενημερώσουν για τις διαδικασίες που αφορούν στην παραλαβή των επενδύσεων και την καταβολή της αναλογούσας δημόσιας οικονομικής ενίσχυσης και θα ακολουθήσει συζήτηση επί της διαδικασίας του ελέγχου των αιτημάτων προκαταβολής, παραλαβής των επενδύσεων και πληρωμής μέσω του πληροφορικού συστήματος του Μέτρου 121.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής θα απαντηθούν σχετικά ερωτήματα και θα δοθούν τυχόν διευκρινίσεις, αλλά θα συγκεντρωθούν και πιθανά ερωτήματα ή απόψεις για αποστολή τους προς το ΥΠ.Α.Α.Τ. ή τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για επιπλέον διευκρινήσεις.

Παράλληλα θα γίνει και ενημέρωση – συζήτηση για την πορεία των φακέλων πληρωμής 2ης και 3ης δόσης των νέων αγροτών του 2009 .   Τη συνάντηση μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. βασιλης

    Τι γινεται με την εγκριση του σχεδιο βελτιοσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.