Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Eνισχύσεις και Αιτωλοακαρνάνων αγροτών για πυρκαγιές του 2011

Eνισχύσεις και Αιτωλοακαρνάνων αγροτών για πυρκαγιές του 2011

Aπο την Τετάρτη 22 Μαΐου ως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις, αγρότες που επλήγησαν από πυρκαγιές το 2011,εφόσον συμπληρώσουν συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.
Αφορούν το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους δραστηριοτήτων που ζημιώθηκαν, πλην των ψαράδων και των ιχθυοκαλλιεργητών, από πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το έτος 2011 και για περιοχές που κρίθηκαν επιλέξιμες ενίσχυσης..

Αφορά δηλαδή στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Εύβοιας, Λέσβου, Χίου, Έβρου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Θεσσαλονίκης, Άρτας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Πρέβεζας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Λάρισας, Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις m.loukidou@elga.gr, a.belesioti@elga.gr καιa.spanou@elga.gr ή ν’ απευθυνθούν τηλεφωνικά στο υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής τους ή να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του οργανισμού www.elga.gr.

http://dasarxeio.com/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.