Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Επιμένουν σε παραίτηση Κυριακόπουλου…

Και ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις Παπαναστασίου οι εργαζομενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Φωτό messolonghinews
Φωτό messolonghinews

Από το Σύλλογο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου υπήρξε ανακοίνωση σχετικά με τα συμπεράσματα της έκτακτης Γενικής του Συνέλευσης. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Πραγματοποιήθηκε χθες έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με αφορμή τις τελευταίες ενέργειες του κου Κυριακόπουλου , παρουσία Φορέων της Πόλης.
Αφού έγινε ενημέρωση από το Δ.Σ. για τις εξελίξεις ακολούθησε συζήτηση και προτάσεις δράσης.
Με βάση αυτή τη συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα :
-Nα ζητηθεί η παραίτηση του κου Κυριακόπουλου ή η απομάκρυνση του από τους αρμοδίους.
-Να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/10 και ώρα 10.30 π.μ. Ανοικτή Συνέλευση στην είσοδο του Νοσοκομείου, με συμμετοχή των Φορέων και πολιτών, για να καθοριστούν οι ενέργειες που θα γίνουν ώστε να μπει φρένο στην ξέφρενη πορεία καθόδου , στην οποία οδηγούν οι ενέργειες του κ. Κυριακόπουλου το Νοσοκομείο μας .
-Να καυτηριαστούν οι τουλάχιστον ατυχείς δηλώσεις του Δημάρχου Αγρινίου κου Παπαναστασίου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, αναφορικά με το ποιο Νοσοκομείο «πρέπει πρώτο να εφημερεύει σε 24ωρη βάση». Δηλώσεις που πιστεύουμε ότι ρίχνουν νερό στο μύλο αυτών που έχουν φέρει την Υγεία στο Νομό σε αυτή την κατάσταση, και υποδαυλίζουν μια επικίνδυνη αντιπαλότητα που είναι σε βάρος της υγείας των κατοίκων του Νομού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.