Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Eπεισόδιο για τους κάδους στην οδό Αργυροκάστρου

Eπεισόδιο για τους κάδους στην οδό Αργυροκάστρου

1

Ένα επεισόδιο έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα στην οδό Αργυροκάστρου, κάθετη της οδού Ιωνίας στην Ερυθραία. Κάτοικος με ασυνήθιστο τρόπο εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός πως έξω από το σπίτι του υπάρχουν δύο κάδοι απορριμμάτων (o ένας ανακύκλωσης)  που εξυπηρετούν πολλά οικοδομικά τετράγωνα και οι οποίοι όπως είναι φυσικό γεμίζουν γρήγορα προκαλώντας δυσοσμία και άλλα προβλήματα υγιεινής στο σημείο., ενώ την κατάσταση επιβαρύνει και η συχνή εναπόθεση μπάζων δίπλα στους κάδους.Την ανάκτηση του την εξέφρασε αναποδογυρίζοντας τους κάδους στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο και αστυνομία για να επιβάλλει την τάξη ενώ προσήγαγε και τον κάτοικο.

Κοινώς το αίτημά του κατοίκου είναι να τοποθετηθούν περισσότεροι κάδοι στην περιοχή ενώ και πολλοί άλλοι περίοικοι που συγκεντρώθηκαν στο σημείο του επεισοδίου συμφώνησαν σε αυτή την αναγκαιότητα και συμμερίστηκαν την οργή του. Αυτό πάντως που υπογραμμίζεται ως αντίλογος είναι πως κατά καιρούς σε οριοθετημένα σημεία των γύρω δρόμων τοποθετήθηκαν κάδοι οι οποίοι… εξαφανίστηκαν ενώ και στο συγκεκριμένο σημείο επρόκειτο να προστεθούν και άλλοι κάδοι μιας και οι αρμόδιοι είχαν γίνει γνώστες του προβλήματος. Θεωρείται δηλαδή υπερβολική η αντίδραση του εν λόγω πολίτη.
Όπως και να έχει καταγράφηκε το επεισόδιο που πήρε διάσταση και καλό είναι οι αρμόδιοι να δώσουν άμεσα τη λύση.
5 4 3 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μαίρη Τ.

    Αυτά να τα βλέπει ο δήμαρχος που όπου βρεθεί κι όπου σταθεί περηφανεύεται πως έλυσε τα προβλήματα της καθημερινότητας! Εκτός και τα έλυσε μόνο στα χωριά, εκεί που τα λέει και στις περιοδείες του… Υπάρχουν τέτοια, σαν αυτά που δείχνετε στις φωτογραφίες, σχεδόν σε όλους τους δρόμους της πόλης!! Κι έρχονται και οι ζέστες με τις μύγες…..

  2. gg

    ΜΜονο αυτμο ειναι, ολο το Αγρινιο ετσι ειναι. Ασε που τα πεζοδρομια ειναι σχεδον ολα καταλειμενα και κνενασ δεν μιλαει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.