Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Eπεισόδιο πολώνει το προεκλογικό κλίμα στο δήμο Μεσολογγίου

Eπεισόδιο πολώνει το προεκλογικό κλίμα στο δήμο Μεσολογγίου

039197782c85d15a1f843e48242074c4_LΕπεισόδιο που σχετίζεται με τις προεκλογικές εντάσεις προέκυψε χθες στην Κατοχή Οινιάδων, γεγονός που πολώνει την ατμόσφαιρα στο δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και προκαλεί συζητήσεις.

Το επεισόδιο που επιχειρεί να διαλευκάνει το Α.Τ.Αιτωλικού εξελίχτηκε περίπου ως εξής:Έξω από χώρο εστίασης στην Κατοχή λογομάχησαν δύο άτομα, υποψήφιος ενός συνδυασμού με αδελφό υποψηφίου άλλου συνδυασμού (του Ν.Καραπάνου). Ο πρώτος μάλιστα παρεκτράπηκε τόσο που καταγγέλθηκε πως απείλησε με πιστόλι-πού είχε στο όχημά του- τον έτερο. Το συμβάν καταγγέλθηκε στο Α.Τ.Αιτωλικού και άνδρες του μαζί με την Ασφάλεια Μεσολογγίου ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη και του όπλου. Αυτό που τελικώς εντοπίστηκε είναι μια ρεπλίκα όπλου και πλαστικά σφαιρίδια στο όχημα του φερόμενου ως δράστη (στο σπίτι του δεν βρέθηκε τίποτα) ο οποίος σήμερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Μεσολογγίου όπου και συνελήφθη.

Καταγγέλει το συνδυασμό Μουρκούση ο Κατσούλης
Το συμβάν προκαλεί συζητήσεις στην περιοχή  με τον δήμαρχο Π.Κατσούλη να καταγγέλει πως «πριν από μερικούς μήνες στη διάρκεια προγραμματισμένης λαϊκής συνέλευσης στην Κατοχή.οι ίδιοι άνθρωποι, υποψήφιοι σήμερα του συνδυασμού του κου Μουρκούση, μας έβριζαν με τον πλέον χυδαίο τρόπο και επιχείρησαν να βιαιοπραγήσουν σε βάρος μας».
Αναφέρει επίσης ο κ.Κατσούλης: «Δεν με εκπλήσσει που σήμερα τραβούν κουμπούρια και στρέφονται ενάντια σε υποψηφίους άλλου συνδυασμού. Αυτό είναι το επίπεδο τους, με αυτό τον τρόπο πολιτεύεται ο συνδυασμός και ο ίδιος ο κος Μουρκούσης. Άκρατος λαϊκισμός, υιοθέτηση τραμπουκικών πρακτικών και μεθόδων, απειλές και εξυπηρετήσεις άνομων συμφερόντων (π.χ. «Νονοί» αθιγγάνων Αιτωλικού), με μοναδικό στόχο τις δημαρχιακές καρέκλες. Με αυτές τις μεθόδους θα διοικούσαν το δήμο, αν τις κατακτούσαν. Όμως η κοινωνία μας ξέρει και γι’ αυτό σχεδόν 20 χρόνια τους στέλνει στην αντιπολίτευση. Καταδικάζω απερίφραστα αυτές τις απαράδεκτες φασιστικές συμπεριφορές και καλώ την κοινωνία να στείλει ηχηρό μήνυμα απαξίωσης σε όλους όσοι τις ακολουθούν. Οι πολίτες του Δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου είναι υπερήφανοι και δεν ανέχονται συμπεριφορές «Φαρ – Ουέστ» και πρακτικές «θρασύδειλου τσαμπουκά».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.