Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Eπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός

Eπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός

Eπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα από τις βραδινές ώρες και από τη δυτική χώρα με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές.

κακοκαιρίαTo τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας διαβίβασε στους δήμους του Νομού το έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – καταιγίδες) σήμερα Tρίτη 16 Δεκεμβρίου και αύριο Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου. Τους κάλεσε εξάλλου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία προβλέπονται στις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό τους για αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν.
Αναλυτικότερα σύμφωνα με την ΕΜΥ σήμερα Τρίτη, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
Αύριο, Τετάρτη (17/12) τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στα δυτικά, ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα επηρεάσουν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου αναμένεται να ασθενήσουν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (18-12-2014). Παράλληλα, είναι πιθανό να επηρεάσουν πρόσκαιρα τη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.