Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Eπιδειξίας και απατέωνες στο αστυνομικό δελτίο της Ναυπάκτου

ImageHandlerΠλούσιο ήταν χθες το αστυνομικό δελτίο της Ναυπάκτου.
Αποκαλύφθηκε η δράση δυο απατεώνων, γυναίκας και 46χρονου οι οποίοι φέρονται να εξαπατούσαν πρατηριούχους υγρών καυσίμων ως εξής: η γυναίκα παρίστανε πρατηριούχο του Αντιρρίου που τηλεφώνησε σε «συνάδελφο» της στη Ναύπακτο ζητώντας οικονομική διευκόλυνση για να πληρώσει-υποτίθεται- τα έξοδα της κηδείας της μητέρας της. Ο Ναυπάκτιος πρατηριούχος δεν …τσίμπησε. Ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και μόλις εμφανίστηκε ένας άνδρας 46ετών (απεσταλμένος της γυναίκας) για να παραλάβει τα χρήματα του πέρασαν τις χειροπέδες. Η γυναίκα αναζητείται, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται για τη δράση τους…
Χθες εξάλλου το απόγευμα, έξω από σχολείο της Ναυπάκτου, εθεάθη άνδρας να…αυνανίζεται. Πρόκειται για 38χρονο που δεν δίστασε να το πράξει ενώπιον παιδιών που έπαιζαν στο χώρο του σχολείου. Η αστυνομία ενημερώθηκε και έσπευσε να τον συλλάβει με τον ίδιο μάλιστα να αντιστέκεται.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Από την έρευνα μάλιστα πρόεκυψε πως προ εξαετίας συνελήφθη για τον ίδιο λόγο στην Πάτρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.