Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Eπισήμως… συναίνεση

Eπισήμως… συναίνεση

ΣΥΡΙΖΑ«Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας, σε συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε την 1/1/2015, προχώρησε με συναίνεση στην επιλογή 16 υποψηφίων και τους απέστειλε στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του κόμματος για περαιτέρω επιλογή των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στο Νομό μας, εν όψει των προσεχών εθνικών εκλογών».
Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ έστω κι αν δεν αναφέρει καν τα ονόματα των προσώπων που προτείνονται για το ψηφοδέλτιο.
Ωστόσο η συναίνεση την οποία αναφέρει η ανακοίνωση μάλλον είναι επίπλαστη. Γιατί η συνεδρίαση της νομαρχιακής ανέφελη δεν ήταν… Αντιθέτως διαφωνίες υπήρξαν και στον απόηχό της πολλές ενστάσεις για τις επιλογές ακούγονται.
Μάλιστα δεν είναι λίγα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις παλαιοκομματικές ώστε να αποκλειστούν συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως κάποια που στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές είχαν θετική παρουσία.
Όπως και να έχει η προοπτική της νίκης αφήνει σε δεύτερη μοίρα τις γκρίνιες. Τα παρασκήνια πάντως που θύμισαν το παλαιό ΠΑΣΟΚ δεν αποτελούν καλό οιωνό…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Aristotelis

    Μου θυμίζει το ΠΑΣΟΚ του 80 που οτι καλο στοιχείο είχε στους κόλπους του (διανοούμενους, επιστήμονες κλπ..) τους απέβαλε και επικράτησαν οι μέτριοι και τα πολιτικά σκύβαλα. Α ρε ΣΥΡΙΖΑ, πως θα πας για αυτοδυναμία με αυτούς??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.