Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Eπιστρέφει στη φυσική του έδρα ο ΠΑΟΚ ΔΟΞΑ Καινουρίου

“Η αναμονή αρκετών χρόνων έφτασε στο τέλος της”

101Ο Π.Α.Ο.Κ ΔΟΞΑ, ανακοινώνει πως το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών ανάπλασης του Γηπέδου στο Καινούριο τελείωσαν. Η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, η εγκατάσταση του φυσικού χόρτου στο Δημοτικό Γήπεδο, ο καθαρισμός και χρωματισμός του περιβάλλοντα χώρου, η προσθήκη νέων τερμάτων, η προσθήκη φρεσκοβαμμένης μεταλλικής εισόδου, καθώς και άλλες εργασίες ανάπλασης ολοκληρώθηκαν στο χρονοδιάγραμμα των 5 μηνών.

Ωστόσο, παραμένουν σε εκκρεμότητα αρκετές εργασίες που έχουν προγραμματιστεί στο άμεσο μέλλον. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας  ευχαριστεί το Δήμο Αγρινίου και προσωπικά τον Δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό, τον  Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Ράπτη, τον Αντιδήμαρχο Βλάσση Σφυρή, τον Γκριμότση Αντώνη που ανέλαβε τη κατασκευή του Γηπέδου και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της κατασκευής του, καθώς και αρκετούς εθελοντές παίχτες της ομάδας και μη, που συγκινητικά ξόδεψαν εβδομάδες εργασίας για την ανακατασκευή του Γηπέδου.

Κατά τη διάρκεια σχεδιασμού του Γηπέδου υπήρξε και η μέριμνα για όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούσε το Γήπεδο ως χώρο άθλησης. Σε όλες τις πλευρές του Γηπέδου περιμετρικά δημιουργήθηκε ‘άνοιγμα’ 2.5 μέτρων στρωμένο με χόρτο ούτως ώστε να χρησιμοποιείτε από όλους ανεξαιρέτως για βάδισμα και τρέξιμο όλες τις ώρες της ημέρας.

Παράλληλα, λόγω οικονομικών δυσκολιών για την κατασκευή αποστραγγιστικού έργου λόγω δυσθεώρητου κόστους (όπως συμβαίνει με όλα τα Γήπεδα στην Αιτωλοακαρνανία) περιμετρικά του Γηπέδου έγινε διάνοιξη για τα νερά της βροχής.  «Η αναμονή αρκετών χρόνων έφτασε στο τέλος της. Σας περιμένουμε όλους 26/10 ημέρα Σάββατο και ώρα 16.00 στον αγώνα για το Πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΑ» καταλήγει η ανακοίνωση του Π.Α.Ο.Κ ΔΟΞΑ Καινουρίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.