Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Eπιφυλακή γιατί… αγριεύει ο καιρός

Eπιφυλακή γιατί… αγριεύει ο καιρός

Eπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα από τις βραδινές ώρες
κακοκαιρίαΜάλιστα τo τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας διαβίβασε στους δήμους του Νομού το έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι) από απόψε Σάββατο 27 Δεκεμβρίου έως και Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου. Τους κάλεσε εξάλλου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία προβλέπονται στις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό τους για αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΨΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12-2014 ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
1. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12-2014 ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ,ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ.
2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-12-2014 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 700 ΜΕΤΡΑ.
3. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-12-2014 ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.