Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Eυχαριστίες ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για την οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών της

Eυχαριστίες ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για την οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών της

P1030514

Το Μεταπτυχιακό Τμήμα Παιδοδοντιατρικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με υπεύθυνη την καθηγήτρια και διευθύντρια του Εργαστηρίου, κυρία Λίζα Παπαγιαννούλη στα πλαίσια του προγράμματος «Οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών προσχολικής ηλικίας της ΕΛΕΠΑΠ», στις 24/10/2014 επισκέφθηκαν το Παράρτημά της στο Αγρίνιο. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Παιδοδοντίατρος κύριος Ανδρέας Αγουρόπουλος και συνεργάτιδά του η ειδικευόμενη στην Παιδοδοντιατρική, Οδοντίατρος κυρία Κατερίνα Τζουανάκη.
Οι δύο επιστήμονες εξέτασαν σαράντα 40 παιδιά με νευροαναπτυξιακές διαταραχές, ενημέρωσαν τους γονείς σε θέματα φροντίδας του στόματος των παιδιών τους και έκαναν τις ανάλογες συστάσεις σε ορισμένες περιπτώσεις για περαιτέρω διερεύνηση. Η ομάδα μάλιστα είναι στη διάθεσή μας σε περιπτώσεις παιδιών που χρειάζονται εξειδικευμένη οδοντιατρική αποκατάσταση, αν αυτή δεν γίνεται στην περιοχή μας.
Τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής, το προσωπικό, οι γονείς και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου με ανακοίνωση τους ευχαριστούν θερμά «τους εξαίρετους επιστήμονες που αγκάλιασαν τα παιδιά και τα προσέγγισαν με τόση αγάπη». Ευχαριστούν επίσης την κυρία Παπαγιαννούλη που επέλεξε το παράρτημά Αγρινίου για την εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος.

P1030520

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.