Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Eυχαριστίες GUERREROS στους οπαδούς του Απόλλωνα

IMG_4014Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού του συνδέσμου  GUERREROS που εδρεύει στην Αθήνα , σχολιάζουν τον αγώνα της Ριζούπολης ενώ ευχαριστούν τους οπαδούς του Απόλλωνα για τη φιλοξενία. «Από τα πέτρινα χρόνια των 2 ομάδων έχει αναπτυχθεί μια ουσιαστική σχέση επικοινωνίας και σεβασμού που σε καμία περίπτωση ”ηθικολογίες” και ”σοβαροφάνειες” δεν μπορούν να την αλλοτριώσουν» σχολιάζουν  με νόημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας και θεάματος παιχνίδι η ομάδα μας δε μπόρεσε να κατακτήσει τη νίκη μέσα στη Ριζούπολη. Καλός ο βαθμός της ισοπαλίας αλλά δεν πρέπει να λησμονούμε πως ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ όπου κι αν παίζει πρέπει να παλεύει με περισσότερο θάρρος και πάθος για τη νίκη.

Ιδιαίτερα σε ένα πρωτάθλημα σαν το φετινό που θεωρούμε πως ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μπορεί να κάνει αρκετές υπερβάσεις. Ένα μεγάλο μπράβο στο κόσμο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που στήριξε την ομάδα και απέδειξε άλλη μια φορά πως είναι το μεγάλο όπλο του ΤΙΤΟΡΜΟΥ. Ιδιαίτερα σε τόσο βάρβαρες οικονομικά και κοινωνικά εποχές που θέλει σημαντικό κόστος για να βρεθείς σε ένα γήπεδο.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς του Απόλλωνα για τη φιλοξενία τους και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ιστορική τους ομάδα. Από τα πέτρινα χρόνια των 2 ομάδων έχει αναπτυχθεί μια ουσιαστική σχέση επικοινωνίας και σεβασμού που σε καμία περίπτωση ”ηθικολογίες” και ”σοβαροφάνειες” δεν μπορούν να την αλλοτριώσουν.

Επόμενος αγώνας στο ΑΓΡΙΝΙΟ τη Δευτέρα 28 Οκτώβριου με την ομάδα της Καλλονής που είναι σημαντικό να κατακτηθεί η νίκη και το  ποδοσφαιρικό  τμήμα να είναι σε εγρήγορση και προσηλωμένο αυστηρά στο στόχο. Όσο για το νέο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ΑΘΗΝΑ αυτό θα είναι τη 10η Αγωνιστική στο Περιστέρι με την ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών. Ως τότε σας περιμένουμε όλους στα γραφεία των GUERREROS κάθε Τετάρτη 20.00 έως 23.00.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ – Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 100% GUERREROS

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.