Κυριακή, Ιανουάριος 20, 2019

Εαρινή συνάντηση Οφθαλμολογικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 09.30π.μ.-Ξενοδοχείο «Du Lac», Ιωάννινα

ofedep2018 Η Οφθαλμολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π) διοργανώνει το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στα Ιωάννινα στο Ξενοδοχείο «Du Lac», την καθιερωμένη Εαρινή της Συνάντηση.

Διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα της Οφθαλμολογίας με θέματα χρήσιμα στην καθημερινή κλινική πράξη όπως, στραβισμός, γλαύκωμα, χειρουργική του καταρράκτη, παθήσεις του αμφιβληστροειδούς, οφθαλμικές λοιμώξεις και χειρουργική διόρθωση της πρεσβυωπίας με έμφαση στις νέες απόψεις στη διάγνωση και αντιμετώπιση των οφθαλμικών παθήσεων.

Επίσης, μέσω της Εαρινής Συνάντησης, θα δοθεί η ευκαιρία σε νέους Οφθαλμιάτρους να  παρουσιάσουν με ανακοινώσεις το κλινικό και ερευνητικό τους έργο.

Η διοργάνωση της ημερίδας πραγματοποιείται με την πολύτιμη συνδρομή της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Διευθυντής: Καθηγητής κ. Ι. Ασπρούδης) και με την επιστημονική εποπτεία του προγράμματος από τον Kαθηγητή κ. Χ. Καλογερόπουλο, Πρόεδρο της ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π..

Η Εαρινή Συνάντηση ξεκινά στις 9:30 το πρωί και ολοκληρώνεται το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00.

Η εγγραφή στις εργασίες της Συνάντησης είναι Δωρεάν και θα χορηγηθούν 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Η εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/149693512334431/permalink/159265928043856/

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.