Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας λένε οι αστυνομικοί

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας λένε οι αστυνομικοί

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ζητά την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας . Σχετική επιστολή απέστειλε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Αφορμή της επιστολής αποτέλεσε η διακοπή προσωρινών μετακινήσεων αστυνομικών που ενίσχυαν το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας.

Αναλυτικά η επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας αναφέρει τα εξής:

Με διαδοχικές διαταγές του Α.Ε.Α. διακόπηκαν οι προσωρινές μετακινήσεις αστυνομικών που ενίσχυαν το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, για την ασφάλεια του Αερολιμένα Ακτίου – Βόνιτσας.

Συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο έως και την τελευταία διαταγή του Α.Ε.Α. διακόπηκε η προσωρινή μετακίνηση και των τελευταίων αποσπασμένων δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, το οποίο πέραν από την ασφάλεια του Αερολιμένα Ακτίου είναι Αστυνομικό Τμήμα μεικτής αρμοδιότητας (Ασφάλεια, Τάξη, Τροχαία) με μεγάλη εδαφική αρμοδιότητα.

Προτείνουμε, την ανανέωση των προσωρινών μετακινήσεων αυτών και αν αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω υπηρεσιακών αναγκών των υπηρεσιών Αττική που ανήκουν οργανικά, να ενισχυθεί το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας από αστυνομικούς που επιθυμούν αδαπάνως για το δημόσιο, από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας εκτός Αττικής.

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας, προκειμένου να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας / Αερολιμένα Ακτίου – Βόνιτσας και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της περιοχής ευθύνης του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μαυραγάνης

Ο Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Διώτης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.