Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Αιχμές για Πάγκαλο από τη Σοφία Γιαννακά

Αιχμές για Πάγκαλο από τη Σοφία Γιαννακά

giannakaΗ Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννάκα ,που είναι μεταξύ των 16 βουλευτών που υπέγραψαν την επιστολή προς τον πρωθυπουργό, καλεί σε μια συνάντηση στον χώρο Πιθάρι Στούντιο, στο Αγρίνιο, με θέμα «Μιλάμε πολιτικά στους καιρούς του Μνημονίου» τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου, ώρα 19:00.
Ωστόσο απανωτές είναι οι αιχμές της κυρίας Γιαννακά για πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής. Μιλώντας στον Realfm 97,8, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που υπογράφει την επιστολή των 16, δήλωσε ότι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, όμως έστρεψε τα βέλη της κατά της υπουργού Εργασίας και του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης. «Τι μας εμπόδισε ένα χρόνο τώρα να κάνουμε συγχωνεύσεις οργανισμών; Με λύπησε που άκουσα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνηση να λέει ότι οι υπουργοί δεν ξέουν τι γίνεται στα υπουργεία τους» είπε η Σοφία Γιαννακά και πρόσθεσε: «Το θεωρώ εξαιρετικά υποτιμητικό για την κυβέρνηση. Ο Αντιπρόεδρος υποτιμά με μεγάλη ευκολία τις προσπάθειες όλων μας. Αυτός ήταν υπεύθυνος για τις συγχωνεύσεις παρασιτικών οργανισμών της Ελλάδας».
Για τη Λούκα Κατσέλη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε: «Στεναχωριέμαι όταν βλέπω και ακούω για εμπλοκή με την τρόικα στις εργασιακές συμβάσεις. Πόσα χρόνια θα χρειαστούν στην υπουργό εργασίας για να μην υπάρχει εμπλοκή;». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι: «Δεν μπορεί ορισμένοι να κάνουν τον φίλο του λαού. Να φοβούνται το πολιτικό κόστος προκαλώντας ζημιά στην Ελλάδα. Αυτού του είδους η ζημιά είναι μεγαλύτερη από την επιστολή των 16».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.