Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Η αιχμή του Παναιτωλικού: να αποφεύγονται υπερβολές απ΄όσους σχεδιάζουν τα μέτρα τάξης

Η αιχμή του Παναιτωλικού: να αποφεύγονται υπερβολές απ΄όσους σχεδιάζουν τα μέτρα τάξης

sup-goal-mazourek-panathinaikosΜε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους φιλάθλους για τη στήριξη.
Ωστόσο το ενδιαφέρον προκαλεί και η αναφορά της πως «σε ένα τέτοιο γήπεδο, με φιλάθλους που τηρούν υπεύθυνη στάση απέναντι στην ομάδα και το όνομά της και δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα, όσοι εμπλέκονται στο σχεδιασμό και την εφαρμογή μέτρων τάξης και ασφάλειας, οφείλουν να το λάβουν υπόψη, αποφεύγοντας υπερβολές και μέτρα που μόνο θετικά αποτελέσματα δεν έχουν».
Η αναφορά αυτή σαφώς και εκλαμβάνεται ως αιχμή για τη στάση της αστυνομίας όταν μάλιστα οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού Warriors-Θύρα 6 αναφέρουν στο σχόλιο τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό πως «αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα βέβαια κάποιοι θέλησαν να την χαλάσουν καθώς ακόμα και μερικά λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να βρεθούμε στις εξέδρες του γηπέδου μας. Για τα πρωτοφανή και δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν πριν την έναρξη, θα τοποθετηθούμε σύντομα με σχετική ανακοίνωση».
Ως γνωστόν πριν την έναρξη σημειώθηκε ένταση μεταξύ αστυνομίας και οργανωμένων…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.