Τρίτη, Οκτώβριος 15, 2019

Έδωσε τα χέρια με Ασπρογέρακα η ΑΕΜ: Ακολουθούν οι ανανεώσεις

Σε συμφωνία με τον Γιώργο Ασπρογέρακα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ήρθαν οι άνθρωποι της ΑΕΜ την Παρασκευή το βραδύ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το απόγευμα της ίδιας ημέρα μετά την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Μιμηγιάννη υπήρξε επαφή της διοίκησης με δυο πρώην προπονητές της ομάδας ο ένας εκ των οποίων ήταν ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Τρίκαρδου Κατοχής.

Ο πολύπειρος τεχνικός αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα του Μεσολογγίου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο και επιβεβαιώνεται κατά το ένα μέρος, άμεσοι συνεργάτες του αναμένεται να είναι ο Μάκης Κουρνέτας ως βοηθός και ο Γιώργος Χρήστου ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Όπως είναι φυσικό μετά την επίτευξη της συμφωνίας το επόμενο θέμα για τους κανονιέρηδες δεν είναι άλλο από την διαμόρφωση του φετινού ρόστερ. Πρώτο στην ατζέντα είναι το θέμα των ανανεώσεων με παίκτες από το περσινό ρόστερ (ήδη έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά κάποιες επαφές), ενώ εν συνεχεία και με την έκβαση που θα έχουν οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν και οι επαφές με τους νέους μεταγραφικούς στόχους.

Τώρα όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας απ ότι φαίνεται αυτή υπολογίζεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Πηγή: aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.