Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΕΑ: Εκτός Super League 2 Δόξα Δράμας και Ζάκυνθος – Γι’ αυτό κόπηκαν οι Δραμινοί

ΕΕΑ: Εκτός Super League 2 Δόξα Δράμας και Ζάκυνθος – Γι’ αυτό κόπηκαν οι Δραμινοί

Εκτός Super League 2 μένουν Δόξα Δράμας και Ζάκυνθος που δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Η ΕΕΑ απέρριψε τους φακέλους της Δόξας Δράμας και της Ζακύνθου που μαζί με τον Πανιώνιο, που δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, μένουν εκτός Super League 2.

Πιστοποιητικό συμμετοχής πήραν οι Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ολυμπιακός Βόλου και Τρίγλια, ενώ η ΕΕΑ αναφέρθηκε και στον λόγο που έκοψε τη Δόξα Δράμας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΕΑ για τους Δραμινούς: «η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών».

Από εκεί και πέρα, αναβλήθηκε η συζήτηση για τον Ηρόδοτο που μεταφέρθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Ρόδος:

«Μετά από τις συναντήσεις μας στην ΑΘΗΝΑ θέλουμε σήμερα να μάθουμε γιατί Κρητική ομάδα δεν πέρασε σήμερα από την ΕΕΑ αλλα αναβλήθηκε η σχετική συζήτηση για την άλλη εβδομάδα!

Καλούμε την Κρητική αντιπροσωπεία στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ να ξεκαθαρίσει ποσα μέτρα και ποσα σταθμά εφαρμόζονται και να δεχτεί άμεσα την αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ»

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:
1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ

2. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αναφορικά για την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

onsports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.