Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ευχαριστεί Τριανταφύλλου ο Καραπάνος για το “πάγωμα” μετακίνησης στο Αγρίνιο υπαλλήλων της ΔΟΥ Μεσολογγίου

Ευχαριστεί Τριανταφύλλου ο Καραπάνος για το “πάγωμα” μετακίνησης στο Αγρίνιο υπαλλήλων της ΔΟΥ Μεσολογγίου

Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος για την αναστολή μετακινήσεων στο Αγρίνιο υπαλλήλων από τη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα, μετά την ενημέρωση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος από την βουλευτή Μαρία Τριανταφύλλου σχετικά με την αναστολή μετακίνησης υπαλλήλων από τη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου, σε δήλωσή του αναφέρει: « Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς την βουλευτή κυρία Μαρία Τριανταφύλλου για την άμεση ανταπόκρισή της μετά την κινητοποίηση του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου προς αναστολή μετακίνησης υπαλλήλων που υπηρετούν στην Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.
Όπως είχε επισημανθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση του Δήμου, η αποδυνάμωση της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου από προσωπικό έθετε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, κατά συνέπεια θα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Η εξέλιξη αναστολής των μετακινήσεων ασφαλώς είναι θετική, ωστόσο η υπηρεσία είναι απαραίτητο να στελεχωθεί με επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό για την κάλυψη των αναγκών».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.