Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Ευχαριστίες Αββακούμ

po-avakoum-onned

Ο υποψήφιος πρόεδρος της N.E. ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας Αββακούμ Χρήστος , με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που συμμετείχαν στην διαδικασία και εύχεται καλή θητεία σε όσους εκλέγονται .

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνεργάτες μου και όσους πίστεψαν στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε την οργάνωση της ΟΝΝΕΔ ζωντανή στο Αγρίνιο και την Αιτ/νία. Από την πρώτη στιγμή της υποψηφιότητάς μου σκοπός και στόχος ήταν μια ΟΝΝΕΔ ζωντανή κοντά στους νέους ανθρώπους και μακριά από μηχανισμούς και δοσοληψίες που πλήγωσαν και πληγώνουν την παράταξη.
Σε όλους εμάς που έχουμε μάθει να στεκόμαστε όρθιοι δεν μας ταιριάζει το απολιτίκ κλίμα, ενώ η επόμενη μέρα είναι αυτή που θα προσδιορίσει την ουσία της πολιτικής που πραγματευόμαστε. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που συμμετείχαν στην διαδικασία και τους υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό όλων ανεξαιρέτως.
Καλή θητεία σε όσους εκλέγονται με την παρότρυνση να βρεθούμε με τους αγώνες μας στην πρώτη γραμμή της μάχης των αξιών της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
Εύχομαι και ελπίζω η ΟΝΝΕΔ υπό τον Πρόεδρό μας Β. Γεωργιάδη να βγεί πιο ενωμένη και πιο δυνατή επιλέγοντας τον δρόμο της πρωτοπορίας και της προόδου.
Σκοπός και στόχος όλων μας να κερδίσουμε τη μάχη των ιδεών απέναντι στον λαϊκισμό, να ξανασυναντήσουμε την κοινωνία και τα δυναμικά ρεύματα αυτής με πρωτεργάτη τον Κ. Μητσοτάκη.
Ανήκουμε στην παράταξη των μεγάλων και απόλυτα δικαιωμένων εθνικών επιλογών μιας υπερήφανης χώρας.

Με εκτίμηση,

Αββακούμ Χρήστος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.