Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας

Ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας

FB_IMG_1503308914042 (1)Η πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας με ανακοίνωση που εξέδωσαν σημειώνουν πως «αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους εκείνους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και αγκάλιασαν με θέρμη την νέα προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος για όσο το δυνατόν πιο ουσιαστική προσφορά στην τοπική κοινωνία, συμβάλλοντας ενεργά ο καθένας με τον τρόπο του, στην επιτυχημένη έκβαση της Πολιτιστικής εκδήλωσης.
Τονίζουν πως «συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν η συντονισμένη προσπάθεια της νεολαίας του χωριού που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας « το εγχείρημα και προσφέροντας από το χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και…την ψυχή τους !»
Ευχαριστούν ειδικότερα:
•Τον Δήμο Αγρινίου, για την δωρεάν χορήγηση των τραπεζοκαθισμάτων.
•Την ορχήστρα, και ειδικότερα τους τραγουδοποιούς Χρυσούλα Τζαμαλή και Λάμπρο Στασινό καθώς και τον κλαρινίστα Χρήστο Στεργίου με την γεμάτη κέφι και χορό βραδιά που μας χάρισαν μέχρι πρωίας.
• Τους χορηγούς, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην εκδήλωση και πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης .
Η πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου καταλήγουν με την υπόσχεση πως οι δράσεις τους δεν σταματούν εδώ. « Γιατί ο Πολιτισμός, η Ανθρωπιά και η Φιλοξενία δεν ειναι για μας στείρες έννοιες. Είναι τρόπος ζωής!
Ευχαριστούμε πολυ !», αναφέρουν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Χαρούμενο Αγρινιωτακι

    Ναι όμως το river party δεν έγινε λόγω τους λάθος χειρισμούς του ΔΣ του συλλόγου Σαργιαδας. Δηλαδή μονο γιΑ τα πανυγηρια είναι ο σύλλογοι; ;; οεο;

  2. Σαργιαδα γνησια..

    Πατριώτη δε φταίει ο σύλλογος σαργιαδας. Τέτοια παρτυ εμεις τα έχουμε για πλάκα. Μαθε….και να εισαι ενημερωμενος οταν μιλας.

  3. Σαργιαδα γνησια....

    Δεν ηταν λάθος του Συλλόγου…πατριώτη να εισαι ενημερωμένος και πιο προσεκτικος στα λεγόμενά σου. Τετοια παρτυ εμεις τα κανουμε οποτε γουσταρουμε. Εντξει;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.