Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αδαμάντιου Μητρόπουλου: αποχωρώ πλήρης από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αδαμάντιου Μητρόπουλου: αποχωρώ  πλήρης από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας

μητροπουλοςΕυχαριστήριο μήνυμα του Αντιστράτηγου Αδαμάντιου Μητρόπουλου που αποστρατεύεται και αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας:

« Ύστερα από τριάντα τέσσερα συνεχή χρόνια, γεμάτος ζωντανές αναμνήσεις αλλά και υπέροχες εμπειρίες, αποχωρώ σήμερα πλήρης από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την αποστρατεία μου, νιώθω πρώτα από όλα, την ειλικρινή ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους με τους οποίους υπηρέτησα μαζί όλο αυτό το διάστημα. Το έργο που επιτελέστηκε σαφώς δεν αποτελεί προσωπική μου ενέργεια αλλά είναι αποτέλεσμα της εποικοδομητικής και συλλογικής προσπάθειάς τους και δεν θα είχε επιτευχτεί χωρίς την ουσιαστική στήριξη τους.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Πολιτεία που μου εμπιστεύτηκε, όλα αυτά τα χρόνια, σημαντικές θέσεις σε αρκετές Αστυνομικές Υπηρεσίες με τελευταίους σταθμούς τις διοικήσεις, των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές, τους Φορείς, τον Ιερό Κλήρο και κυρίως τους πολίτες των περιοχών που υπηρέτησα, για την άψογη συνεργασία αλλά και τα Μ.Μ.Ε. για τη σημαντική συμβολή τους στην ανάδειξη του αστυνομικού έργου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι για την πάταξη της εγκληματικότητας, της διαφθοράς και της θεμελίωσης της έννομης τάξης στην κοινωνία είναι απαραίτητη η εμπέδωση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και της Αστυνομίας.

Για το σκοπό αυτό, παραμένω ενεργός πολίτης και ταυτόχρονα αρωγός στο δύσκολο έργο που καθημερινά επιτελεί ο Έλληνας Αστυνομικός ως εγγυητής της ζωής, της περιουσίας και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων του πολίτη σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη Χώρα και τη κοινωνία μας όπου τα πάντα μέσα σε ένα περιβάλλον ρευστότητας αλλάζουν με πρωτόγνωρη ταχύτητα.

Τέλος, θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την κατανόηση που επέδειξε και την αμέριστη συμπαράσταση που μου παρείχε σε όλη μου την σταδιοδρομία καθώς και όσους στάθηκαν δίπλα μου στις δύσκολες περιστάσεις της επαγγελματικής μου πορείας.

Εύχομαι σε όλους υγεία και κάθε καλό σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο ».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.