Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ. Ελλάδας

mitropoulos1

Ευχαριστήριο μήνυμα του Υποστράτηγου Αδαμάντιου Μητρόπουλου, με αφορμή  την ανάληψη καθηκόντων του ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός  Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας:

Με αφορμή την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτηση μου ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, θέλω ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για την άψογη συνεργασία μας και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσφορά τους, προς τους πολίτες και την κοινωνία, με τον ίδιο ζήλο και αγάπη, στηρίζοντας το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Υποστράτηγο ΤΡΙΓΩΝΗ Δημήτριο.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες και τον ευσεβή κλήρο, τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Δημάρχους, τους Δικαστικούς Λειτουργούς, τους ένστολους συναδέλφους των άλλων Σωμάτων, τους απόστρατους, τους δημοσιογράφους και όλους τους φορείς και συλλόγους, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άριστα, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και προσδοκίες των πολιτών της Πελοποννήσου, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Απευθυνόμενος στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω, πως με πλήρη συναίσθηση, αναγνωρίζω και αποδέχομαι την ευθύνη, το βάρος και τη σπουδαιότητα του ρόλου που μου ανατίθεται. Θα προσπαθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, να σταθώ ενεργά δίπλα τους και να εκπληρώσω την αποστολή μου απέναντι στην κοινωνία, τους συναδέλφους μου και την Πατρίδα μας.

Με βαθιά εκτίμηση.

Το βιογραφικό του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας ,  Υποστράτηγου  Αδαμάντιου Μητρόπουλου :

Γεννήθηκε το έτος 1966 στο Σιδηρόκαστρο Μεσσηνίας.

  • Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Χωροφυλακής το έτος 1984, ενώ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1990.
  • Μέχρι και το βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.
  • Με τους βαθμούς του Αστυνομικού Διευθυντή και Ταξιάρχου υπηρέτησε ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.
  • Το έτος 2016, ως Ταξίαρχος, διετέλεσε Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου.
  • Με τις πρόσφατες ετήσιες τακτικές κρίσεις Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας.
  • Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.
  • Έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε πολλά σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.
  • Του έχουν απονεμηθεί για την υπηρεσιακή του απόδοση μετάλλια και ηθικές αμοιβές.
  • Είναι έγγαμος και έχει δυο κόρες.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.