Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Το “ευχαριστώ” του Παναιτωλικού στον κόσμο

sup-gipedo-petaloΗ ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους χιλιάδες φιλάθλους που και φέτος στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, στην 6η παρουσία της στη Super League και συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια που έκανε.

Τονίζει πως είναι σημαντικό που, κόντρα στο ρεύμα της εποχής και τη σταθερή μείωση προσέλευσης κόσμου στα γήπεδα της Super League, ο Παναιτωλικός παρουσιάζει -έστω και μικρή- αύξηση εισιτηρίων τα δύο τελευταία χρόνια. Από τα 35.153 εισιτήρια (μέσος όρος ανά αγώνα 2.344) την περίοδο 2015-2016, σε 35.233 (μ.ο. 2.349) την περίοδο 2016-2017 και φέτος ακόμα περισσότερα, 36.302 εισιτήρια (μ.ο. 2.420).

Η ανακοίνωση:

Μαζί με εσένα!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στους χιλιάδες φιλάθλους που και φέτος στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, στην 6η παρουσία της στη Super League και συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια που έκανε.

Είναι σημαντικό που, κόντρα στο ρεύμα της εποχής και τη σταθερή μείωση προσέλευσης κόσμου στα γήπεδα της Super League, ο Παναιτωλικός παρουσιάζει -έστω και μικρή- αύξηση εισιτηρίων τα δύο τελευταία χρόνια. Από τα 35.153 εισιτήρια (μέσος όρος ανά αγώνα 2.344) την περίοδο 2015-2016, σε 35.233 (μ.ο. 2.349) την περίοδο 2016-2017 και φέτος ακόμα περισσότερα, 36.302 εισιτήρια (μ.ο. 2.420).

Το ίδιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός βρίσκεται πάντα στην πρώτη εξάδα των ομάδων με τα περισσότερα εισιτήρια, όλες τις σεζόν που αγωνίστηκε στη Super League.

Ευχαριστούμε επίσης τους φιλάθλους μας (άνδρες, γυναίκες, παιδιά) για την υποδειγματική συμπεριφορά τους.

Ευχαριστούμε τους οργανωμένους που ενίσχυσαν ξανά τον Παναιτωλικό σε όλους τους αγώνες που έδωσε στο Αγρίνιο και για την παρουσία τους στους περισσότερους εκτός έδρας. Για την υπεύθυνη στάση και τη συμπεριφορά τους, με την οποία απέδειξαν ότι στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να συνυπάρχουν στο ίδιο γήπεδο φίλαθλοι (οργανωμένοι ή μη) και των δύο αγωνιζόμενων ομάδων.

Στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοί μας με τη συμμετοχή και τη στάση τους, αποτελούν εγγύηση για την συνέχιση της ανεξάρτητης πορείας του Παναιτωλικού και τη διεκδίκηση ψηλότερων στόχων. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.