Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Ευχαριστίες του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στον Παναιτωλικό για τη δωρεά ρομποτικού εξοπλισμού

robotiki

Ευχαριστήριες επιστολές απέστειλαν στην ΠΑΕ Παναιτωλικός ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, Χρήστος Βασιλογιάννης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, για τη δωρεά του απαραίτητου ρομποτικού εξοπλισμού που χρειαζόταν το σχολείο για τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά δημοτικού. Διαβάστε αναλυτικά τις επιστολές:
Η Επιστολή του Διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου:
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη χορηγία του απαραίτητου ρομποτικού εξοπλισμού που χρειαζόμαστε για τη συμμετοχή μας στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά δημοτικού.
Το μεγάλο ενδιαφέρον σας με την παρουσία σας και την ευγενική χορηγία σας, δεν μας αφήνουν περιθώρια παρά να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή με περισσότερο ζήλο και ενθουσιασμό.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου:
Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την από μέρους σας πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρατε.
Συγκεκριμένα η εξ΄ ολοκλήρου κάλυψη της δαπάνης προμήθειας του ρομποτικού εξοπλισμού και η απόδοσή του στους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, αποτελεί ενέργεια όπου εκδηλώνεται το άμεσο ενδιαφέρον σας για τη διασφάλιση του κύρους του συλλόγου μας.
Αποδεικνύεται εμφανώς ότι είστε πραγματικός αρωγός στην εκπαιδευτική διαδικασία η οποία πρέπει να βασίζεται στην ουσιαστική κατανόηση των δεδομένων αλλά και στην εναρμόνιση με τα συνεχώς αναπτυσσόμενα τεχνολογικά ρομποτικά μέσα.
Ευχαριστούμε και πάλι.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.