Παρασκευή, Μάρτιος 22, 2019

«Έφερα τσίπ’ρο για τον Τσίπρα» – «Το καλύτερο έφερες εσύ!»

Live… στο Facebook τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα.ImageHandler (1) «Να πίνετε από λίγο γιατί έχει πολλά προβλήματα η χώρα» είπε στον Αλ.Τσίπρα μέλος του συλλόγου «οι Μερακλήδες» της Άρτας – Το γερό σκαρί αντέχει σχολίασε ο πρωθυπουργός όταν του δώρισαν ένα ξύλινο καραβάκι.

«Θα μας τα πείτε;». Το καλωσόρισμα αυτό του Αλέξη Τσίπρα έδωσε το σύνθημα για να γεμίσει το Μέγαρο Μαξίμου με τις χαρμόσυνες φωνές των παιδιών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα υποδέχθηκαν τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου και άκουσαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και παιδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, για να φωτογραφηθούν εν συνέχεια όλοι μαζί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε ένα- ένα τα μικρά παιδιά, ανταλλάσσοντας ευχές, με τον πρωθυπουργό να «ενημερώνεται» από το καθένα για το τι δώρο έχουν ζητήσει να βρουν κάτω απ’ το δέντρο το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς. Ο κ. Τσίπρας τους μοίρασε παιδικά βιβλία, τα οποία στη συνέχεια τα παιδιά θα τα ξεφύλλιζαν με την κ. Μπαζιάνα, στο γραφείο του Πρωθυπουργού, το οποίο είχε γεμίσει με τους μικρούς επισκέπτες, ενώ ο κ. Τσίπρας είχε συζήτηση με τους δασκάλους των παιδιών.

«Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες», «το καλό σκαρί αντέχει».

Στη συνέχεια τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τραγούδησαν στον πρωθυπουργό και τη σύντροφό του κ. Μπαζιάνα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λούτσας «Η Δέλφη», με τα συγκροτήματα να παίζουν και να χορεύουν και παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς. Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν με τον χορό τους τα μικρά παιδιά των συλλόγων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα ξύλινο καράβι με το όνομα του Κωνσταντίνου Κανάρη, με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει: «Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες», «το καλό σκαρί αντέχει». Ο κ. Τσίπρας τους αποχαιρέτησε με ευχές για καλή χρονιά και κάλεσε τους Συλλόγους να «΄ρθείτε και του χρόνου να μας χορέψετε τους ωραίους σας χορούς».

Τα κάλαντα τραγούδησε στον πρωθυπουργό και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Άρτας».«Τα τσίπουρα στον Τσίπρα»

Στη συνέχεια πήραν σειρά τα τσίπουρα και όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου στον πρωθυπουργό  είπε στην Μπέτυ Μπαζιάνα να του δίνει… από λίγο!

Τότε ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Δεν ξέρει αυτή, είναι νύφη»!

«Πώς δεν ξέρει; Αφού αμέσως έστειλε για ποτήρια» απάντησε ο «μερακλής»!

Τα κάλαντα μεταδόθηκαν… ζωντανά στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Facebook με την ανάρτηση να αναφέρει: «Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στο Μέγαρο Μαξίμου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λούτσας «Η Δέλφη».

Δείτε τα βίντεο:

 protothema.gr 

_A500340 _DSF0679 _DSF9447

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.