Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ευφάνταστο σενάριο για τον ΑΟ Αγρινίου

Ευφάνταστο σενάριο για τον ΑΟ Αγρινίου

ao agriniouΕυφάνταστα σενάρια διακινούνται γύρω από τον ΑΟ Αγρινίου. Δημοσίευμα μάλιστα κάνει λόγο για πρόθεση της ομάδας του Αγρινίου να εξαγοράσει το ΑΦΜ των Μαχητών Πεύκων που αγωνίζονται στην Α2 και ενδέχεται να συγχωνευτούν με τον Παναθλητικό Συκεών.
Ο εκ των προέδρων του ΑΟ Περικλής Γερμανός, σχολιάζοντας το δημοσίευμα, ξεκαθάρισε πως «η φιλοσοφία δεν αλλάζει, ούτε ΑΦΜ αγοράζουμε ούτε θα διεκδικήσουμε κάτι αν δεν το δικαιούμαστε .Τώρα τα υπόλοιπα που γράφονται είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε».

Το δημοσίευμα του basketa.gr :

Διεργασίες που… ξεπερνούν και τις πιο προχωρημένες φαντασίες, εκτυλίσσονται πέριξ των Μαχητών Πεύκων, οι οποίοι δεν θα φύγουν… τόσο εύκολα από την Α2.
Τα κοινώς ομολογούμενα, είναι η αμοιβαία πρόθεση συγχώνευσης με τον Παναθλητικό Συκεών σε μία ομάδα που θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική, θέμα που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί . Το… παρασύνθημα όμως είναι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι Μαχητές αν απλά συγχωνευτούν με τον Παναθλητικό στη Β’ Εθνική, όπου η ομάδα των Συκεών κέρδισε την άνοδό της, θα αφήσουν μια κενή θέση στην Α2 για να ανέβει ο πρώτος επιλαχών από τα μπαράζ της Β’ Εθνικής. Διαπίστωσαν, όμως, ότι έχει… πέραση η Α2 και ζήτηση σε ομάδες που δεν έχουν πρώτη σειρά προτεραιότητας, έτσι άρχισαν να σκέφτονται και πιθανά οφέλη.
Οι “ψίθυροι” έμπλεκαν αρχικά τον Χαρίλαο Τρικούπη, όμως, το πραγματικό θέμα υπάρχει με το Αγρίνιο που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εξαγοράσει το ΑΦΜ των Μαχητών, να πάρει τη θέση στην Α2 και οι Μαχητές ουσιαστικά να… παυτούν και να προχωρήσουν στη συγχώνευση με τον Παναθλητικό, βάζοντας χρώματα, προσωνύμια ή, ό,τι άλλο συμφωνήσουν για να συνεχίσουν ουσιαστικά να υπάρχουν ενώ τυπικά δεν θα υπάρχουν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.