Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Ευκαιρία για τα τελευταία ψώνια της χρονιάς – Αρκετός κόσμος στο κέντρο του Αγρινίου

agora-agrinio-teleftaia-mera (5)
Την ευκαιρία για τα τελευταία ψώνια πριν την εκπνοή της χρονιάς έχουν οι καταναλωτές σήμερα και σε συνδυασμό με την καλοκαιρία και τον ερχομό πολλών ετεροδημοτών έχει ως αποτέλεσμα το κέντρο του Αγρινίου να έχει πολύ  κόσμο.
Τα μαγαζιά της εστίασης είναι γεμάτα ενώ το ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου προβλέπει πως τα καταστήματα, που άνοιξαν στις 11 το πρωί, θα λειτουργήσουν έως τις 19:00. Αύριο Πρωτοχρονιά θα είναι κλειστά όπως και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.
Βέβαια για την αγοραστική κίνηση των ημερών είναι νωρίς ακόμη να εξαχθούν ακριβή συμπεράσματα. Ερωτώμενος πάντως από το agrinionews.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Π. Μπεσίνης για μια πρώτη εκτίμηση ανέφερε τα εξής:”Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι η αγορά δεν πήρε τους ρυθμούς που θα θέλαμε, παρά μόνο συγκεκριμένες μέρες, σε συγκεκριμένα είδη και επιχειρήσεις. Δεν είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και σε αυτό ίσως να επηρέασε και η χαμηλότερη επισκεψιμότητα της πόλης σε σχέση με τα αναμενόμενα λόγω των προβλημάτων που είχαν προκληθεί στο οδικό δίκτυο. Η αγορά δεν ενισχύθηκε ούτε και από τα βοηθήματα που μπορεί να έλαβαν οι καταναλωτές αφού πήγαν για την αποπληρωμή λογαριασμών και υποχρεώσεων“.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

agora-agrinio-teleftaia-mera (1)

agora-agrinio-teleftaia-mera (2)

agora-agrinio-teleftaia-mera (3)

agora-agrinio-teleftaia-mera (4)

agora-agrinio-teleftaia-mera (6)

agora-agrinio-teleftaia-mera (7)

agora-agrinio-teleftaia-mera (8)

agora-agrinio-teleftaia-mera (9)

agora-agrinio-teleftaia-mera (10)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νικη

    Τσάντα από ψώνια δεν κρατά κανένας, όλοι στον καφέ και πολύ είναι……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.