Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Η «έφοδος» του δημάρχου στην οικονομική υπηρεσία

Η «έφοδος» του δημάρχου στην οικονομική υπηρεσία

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στους κόλπους των εργαζομένων του δήμου Αγρινίου  η «έφοδος» του Γιώργου Παπαναστασίου στην οικονομική υπηρεσία το πρωινό της Τρίτης.

Ο δήμαρχος εμφανίστηκε αιφνιδίως λίγα λεπτά πριν τις 8 και διαπίστωσε πως απουσίαζε μεγάλος αριθμός υπαλλήλων. Αποχώρησε οργισμένος, ζήτησε έγγραφες απολογίες από τους απουσιάζοντες και το βράδυ της ίδιας ημέρας ενημέρωσε για το περιστατικό και τη δημοτική του ομάδα.

Οι συζητήσεις λοιπόν στη συνέχεια άναψαν για το λόγο που επέλεξε να βγάλει στη σέντρα τους εργαζόμενους σε αυτή την υπηρεσία και διακινούνται διάφορα σενάρια και εκτιμήσεις, σύμφωνα με τα οποία η έφοδος μόνο τυχαία δεν είναι αλλά αποτελεί συνέχεια ενός σίριαλ πολλών επεισοδίων της τελευταίας διετίας .

Ένα από αυτά αφορούν το ζήτημα των υπερωριών των υπαλλήλων στην καθαριότητα που μέχρι πρόσφατα ήταν στην επικαιρότητα.Ένα τελευταίο επεισόδιο έχει να κάνει με τις μετακινήσεις Διευθυντών καθώς φέρεται να ανακύπτει ένα ζήτημα επ αυτού. καθώς υπάρχουν έντονες διεργασίες ώστε να ξεπεραστεί σοβαρή εμπλοκή με τοποθέτηση συγκεκριμένου διευθυντή…

Η “έφοδος” λοιπόν στην οικονομική υπηρεσία δείχνει πως ο Παπαναστασίου στη δεύτερη θητεία του είναι πιο… απελευθερωμένος και αυστηρός.

Καλό θα είναι βέβαια να μας κάνει γνωστό το αποτέλεσμα των απολογιών και αν ήταν δικαιολογημένες ή μη οι απουσίες.Καλό ωστόσο  είναι κάποτε να γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα άλλων «ερευνών» της…πρώτης θητείας.

Να μάθουμε  τι απέγινε άραγε η ΕΔΕ για τη γκάφα υπαλλήλου της ΔΕΥΑ ή… η προκαταρκτική έρευνα για το φιάσκο του Ημιμαραθωνίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Και εις άλλα

    Σε κάτι τέτοια καλό αυτό το «απελευθερωμένος και αυστηρός».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.