Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Αστυνομική έφοδος σε αγροτική συνέλευση στη Σταμνά- «έβρεξε» πρόστιμα, μια σύλληψη

Αστυνομική έφοδος σε αγροτική συνέλευση στη Σταμνά- «έβρεξε» πρόστιμα, μια σύλληψη

Άδοξο τέλος είχε συνέλευση αγροτικού συλλόγου που έλαβε χώρα κατά παράβαση των μέτρων για τον κορωνοϊό στην περιοχή της Σταμνάς.

Οι αστυνομικές αρχές έλαβαν σχετική καταγγελία και προέβησαν σε αιφνίδια έφοδο στο χώρο που βρίσκεται στην παραλία Σταμνάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη συνέλευση συμμετείχαν δεκάδες αγρότες και αρκετοί από αυτοί φέρονται στη θέα των αστυνομικών να έγιναν…καπνός διαφεύγοντας στα χωράφια της περιοχής.

Σε όσους εντοπίστηκαν ωστόσο «έβρεξε» πρόστιμα των 300 ευρώ ενώ  συνελήφθη για την υπόθεση ένα τουλάχιστον άτομο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Για την υπόθεση αναμένονται ανακοινώσεις της αστυνομίας.

 

Tο μήνυμα-κάλεσμα προς τα μέλη (φωτογραφία iaitoloakarnania.gr):

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Jonny68

  Ακούς εκεί να συναθροιζονται που νομίζουν ότι ζουν σε καμία δημοκρατία. Αυτοί οι συριζομαδουρεοι συνδικαλιστές δεν βάζουν μυαλό. Πληροφορίες από τον έγκυρο δημοσιογράφο Aki λένε πως μετά θα ακολουθούσε κορονοπαρτυ.

 2. Γιώργος

  Πρόκειται για Γενική Συνέλευση της ΕΑΣ Μεσολογγίου με πλήρες μενού (τοστ, τυρόπιτες, κουλούρια, σάντουιτς, χυμούς, καφέδες, κανά τσιπουράκι και άλλα ωραία). Τα μέλη περίπου 70 και οι υπάλληλοι περίπου 10 βρισκόταν σε μια αίθουσα μασουλώντας και όλο εις υγείαν του προέδρου, προχώρησαν πραγματικά σε κορονοπάρτι (πια μάσκα στην μύτη μόνο στο σαγόνι). Λέγεται ότι το τσιμπούσι είχε επαναληφθεί και την προηγούμενη Τετάρτη 31 Μαρτίου πάλι με δικαιολογία Γενική Συνέλευση (το κορονοπάρτυ το σημερινό ήταν η επαναληπτική γενική συνέλευση). Επίσης ακούγεται ότι κάθε μέλος πληρώνεται με 70ευρώ για την συμμετοχή στο πάρτυ…

 3. Νίκος

  Ας ελπίσουμε από όλους αυτούς particinpants να μην προκύψουν κρούσματα. Ίσως θα πρέπει να αναζητηθούν τα πρακτικά της συνέλευσης και όλοι οι συμμετέχοντες να τεθούν σε κατοίκων περιορισμό κ να υποχρεωθούν σε covidtest από τον ΕΟΔΥ. Θα περίμενε κανείς από μεσήλικες ανθρώπους περισσότερη ευθιξία και σεβασμό για την κατάσταση της πανδημίας. Πραγματικά ντροπή για τον διασυρμό ενός τοπικού αγροτικού συνεταιρισμού.

 4. Νίκος

  Περιμένουμε την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας για την διαχείριση αυτού του δυσάρεστου γεγονότος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.