Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η εφορευτική του ΠΑΣΟΚ εξηγεί τα…ανεξήγητα

Η εφορευτική του ΠΑΣΟΚ εξηγεί τα…ανεξήγητα

37994953-6246-4c7f-8c3e-facdf27765e5Η τοπική εφορευτική επιτροπή που είχε την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν στη διαδικασία του Αγρινίου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Αγρίνιο, κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώθηκε απόκλιση των ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στην κάλπη σε σχέση με τον αριθμό των ψηφισάντων που είχαν καταγραφεί στην αντίστοιχη λίστα.
Αμέσως επικοινωνήσαμε με την ΕΚΑΠ και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρό της συν. Βαγγέλη Αργύρη προβήκαμε σε διακοπή της διαδικασίας καταμέτρησης και σε σφράγιση της κάλπης.
Το σύνολο των ψηφοδελτίων, του εκλογικού καταλόγου, της λίστας ψηφισάντων και του γενικότερου υλικού που είχε στη διάθεσή της για να διεξάγει τις εκλογές η εφορευτική επιτροπή, εστάλη απευθείας στην ΕΚΑΠ, η οποία πλέον και έχει την ευθύνη για να αποφασίσει επί του συμβάντος και της διαδικασίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιώργος Κ.

    Αν σας “τίμησαν” 800 άτομα – αν φήφισαν τόσοι – και τους φτύσατε με τις κομπίνες σας, ψηφίστε τώρα μόνοι σας. Μόνο τα αδιόρθωτα κορόϊδα, θα έρθουν να ξαναψηφίσουν….. Ού να χαθείτε…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.