Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Κοντά στις ευπαθείς ομάδες ο Δήμος Μεσολογγίου

Κοντά στις ευπαθείς ομάδες ο Δήμος Μεσολογγίου

Σε Ευηνοχώρι και Αιτωλικό χθες ο Κώστας Λύρος Κοντά στις ευπαθείς ομάδες βρίσκεται η «βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Αναλυτικά η χθεσινή ανακοίνωση αναφέρει:

Η κοινωνική πολιτική του δήμου μας διευρύνεται περισσότερο τούτες τις μέρες που η κοινωνία μας παραμένει κατ’ οίκον για να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό από σήμερα η δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» προβαίνει σε πιο πολλές εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων.

Αυτών που με το χτύπημα στην πόρτα από τους εργαζομένους μας νιώθουν έναν δικό τους άνθρωπο να μπαίνει στο σπίτι τους.

Σήμερα ο δήμαρχος Κώστας Λύρος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας Νίκο Καραπάνο μετέβησαν στο Ευηνοχώρι όπου και επισκέφθηκαν μαζί με εργαζομένους τους συμπολίτες μας. Ακολούθως έγινε επίσκεψη στο δημοτικό κατάστημα Αιτωλικού όπου τους ανέμεναν εργαζόμενες της εκεί δομής μαζί με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς, Γιώργο Σωτηρακόπουλο.

Ο Κ. Λύρος έδωσε οδηγίες και ζήτησε να τηρούνται τα μέτρα προστασίας και ο δήμος να στέκεται αρωγός στα αιτήματα των δημοτών.

Υπενθυμίζεται ότι από Δευτέρα θα προσφέρεται στους έχοντες ανάγκη και φαγητό παρασκευασμένο από μάγειρες που εργάζονται στους παιδικούς σταθμούς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.